-->

4. august 2015

Norwegians topp 10 destinasjoner i juli


Hit fløy vi med Norwegian i juli (Osloairports.com)
Flyselskapet Norwegian la nylig fram en oversikt over de mest populære flyrutene de har fra Oslo og andre norske storbyer.
Du trodde kanskje en langdistanserute toppet? Langt i fra, vi flyr til naboene i Skandinavia og de trygge destinasjonene i Europa. Det mest "eksotiske" er kanskje kroatiske Split.Alle skal jo til New York om dagen, men ferske tall fra Norwegian viser at de som valgte å fly med rødsnutene fra Oslo, hverken valgte The Big Apple eller andre byer i USA. Ei heller fløy vi

annonse


til sentrale knutepunkt som Amsterdam eller München for å fly videre. Vi ser ut til å være ganske så trauste når det kommer til stykket, og er kanskje mest drømmere?

Oversikten fra Norwegian viser at den mest populære byen fra Oslo lufthavn er til Søta Bror og Stockholm.

Populære Stockholm (Wikimedia)
Sveriges vakre hovedstad bør absolutt stå på listen over byer du besøker i nærmeste fremtid. Dette er virkelig kontrastenes by. Sjø og land, historie og framtid, småby og storby. En tur gjennom Gamla Stan, og du er hektet på denne sjarmerende byen.

Rett etter Stockholm finner vi København på en andreplass.

Klassikeren Nyhavn i København (Wikimedia)
København er en by veldig mange av oss har vært en tur innom. Man føler seg litt nede på kontinentet ved å være der, selv om det er latterlig kort vei hjem igjen. Byen er et mekka for dem som har lyst å kjøpe alt fra danske møbeldesign til å gjøre kupp i spennende bruktbutikker.

Evigunge London er tredjemann på lista

London har kort og godt alt! (Illu.foto)
London er en meget gammel og ærverdig by med en fascinerende og dramatisk historie, noe du merker overalt hvor du går. London er også med sine ca. 7 millioner innbyggere "Europas hovedstad" og kontinentets største by. Du merker dessuten fort at London en av de fremste trend- og motebyene i verden, med en kulturell og økonomisk nerve som du ellers bare finner i New York og Paris.
Resten av oversikten fra Norwegian ser sånn ut:

4. Malaga
5. Alicante
6. Berlin
7. Barcelona
8. Nice
9. Split
10. Paris


Sammen med våre Premium Partners finner du alltid de beste tilbudene på flybilletter, hoteller og leiebil. Oppdatert av våre partnere til det beste for deg!

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart