-->

19. august 2015

SAS til Miami


Fly direkte fra Oslo til Miami med SAS (Wikimedia)
SAS lanserer i dag en ny direkteruter til USA fra Oslo.

Selskapet setter Miami på rutekartet fra neste høst, og lover fire ukentlige avganger fra Oslo lufthavn.Det har de siste årene blitt mer og mer populært for nordmenn å legge turen "over dammen" til USA når det er tid for ferie. Og hvorfor ikke? Kombinasjonen spennende storbyer,

annonselassevis av severdigheter og moro, solskinn og shopping du ikke finner maken til andre steder er temmelig uslåelig. Dette vet også SAS, og neste høst er det klart for første direktefly over til Miami internasjnale lufthavn (MIA).

Pastell og party i Miami
Enten du bare skal på storbyferie til Miami eller bruker byen som utgangspunkt og startgrop for ferien, så bugner det med ting å se og gjøre her - om du bare du liker sol, sand og sommer, da. For Miami - og Florida generelt - er kjent for å ha flest solskinnsdager per år i hele USA, og statistisk sett så skinner faktisk solen her hele 260 dager i året, skal vi tro klikk.no

Miami for mange bringer frem bilder av kritthvite sandstrender, pastellfargede hus, art deco arkitektur og svaiende palmetrær. Og du blir ikke skuffet. Særlig er det området rundt South Beach, også kalt SoBe av lokalbefolkningen, som innfrir alt dette og mere til. Det er her du finner de heteste resturantene og nattklubbene, de lekreste designerhotellene og de mest glamorøse butikkene - med et klientell som matcher.

Men ikke glem å utforske andre deler av byen også. Miami har nemlig langt mer å by på enn pastellfarger og paraplydrinker.

SAS og Norwegian
Mens Norwegian sender sine passasjerer til Fort Lauderdale og Orlando, nord for Miami, velger SAS hovedflyplassen for Miamiområdet, blant annet med mulighet for reiser vider med andre Star Alliancepartnere, som f.eks. United Airlines, Air Canada og Avianca.

Miami internasjonale lufthavn (MIA) ligger i Miami-Dade County, Florida, USA, mellom byene Miami, Hialeah, Doral, Miami Springs. Flyplassen har flyvninger til byer i Nord og Sør-Amerika og Europa, og er Floridas hovedflyplass for langdistansetrafikk, mens de fleste innenriks og lavprisselskapene benytter Fort Lauderdale-Hollywood International Airport og Palm Beach International Airport.

Dette er rutetabellen til Miami

OSLO - MIAMI
Avg. OsloAnk. MiamiUkedagKommentar
    09:40    13:50tir, ons, fre, sønfra 28/09/16
Avg. MiamiAnk. OsloUkedagKommentar
    15:50    07:05man, tir, tor, lørfra 28/09/16
Alle tider er lokale

Oppdatert 10.11.2015 kl. 09:55

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart