-->

18. august 2015

Norwegian lanserer ny langrute til Boston


Norwegian med ny langdistanserute fra Oslo (Norwegian)
Norwegian fortsetter å tilby nye destinasjoner mellom USA med nye direkteruter mellom Oslo og Boston, København og Boston, og som tidligere annonsert, London og Boston. – Dette er godt nytt for europeere og amerikanere som ønsker å fly billig og komfortabelt mellom kontinentene, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.
Norwegian vil fly mellom Oslo og Boston to ganger i uken fra og med mai 2016.
annonse


Vi er veldig glade for å tilby nok en ny langrute. Dette er ikke bare godt nytt for skandinaver og europeere som ønsker å fly billig og komfortabelt til Boston og USA, men også for amerikanere som drømmer om en tur til Skandinavia og Europa, sier Kjos.

Boston
er Massachusetts største by, og ligger plassert ved utløpet til elvene Mystic og Charles, og er en spennende havneby ved Atlanterhavskysten. Navnet tok de fra engelske Boston, hvor mange av kolonistene stammet fra. Byen har i dag rundt 600.000 innbygere.

Blant annet er det en rekke museer og kunstsamlinger. Ønsker du kultur i moll dur kan du for eksempel nyte Boston symphony orchestra, som er et av de mest anerkjente i verden. Men det stopper ikke der! Boston har musikk for alle ører og alle smaker, så her kan du nyte rytmer uansett hva slags smak du har. Du kan også ta opp tradisjonell engelsk kultur og drikke øl på en av de mange brune pubene, mens du, hvis du ønsker, ser hjemmelaget Boston Red Socks forandre byens stemning, på tv.

Boston engelsk, som kommer av innbyggernes særegne uttale, kommer du også til å stifte bekjentskap med når du nyter en bedre middag på en av de mange restaurantene, slapper av med en kaffe eller benytter de fantastiske shoppemulighetene! Dessuten er det en by som lever hele året, selv om vintrene kan bli fryktelig kalde.

Når?
14. mai klokken 18:30 letter første Bostonmaskin fra Oslo lufthavn med ankomst USA 20:00 lokal tid. Flytiden er på 7 og en halv time. Deretter er det avgang fra Oslo tirsdager og lørdager til samme klokkeslett.

Returen går første gang 16. mai fra Boston 21:45 lokal tid, med ankomst Oslo neste dag klokken 10:30. Fra USA er flytiden på 6 timer og 45 minutter. Avgangene fra Boston går hver mandag og fredag.

Med fem ruter vil Norwegian dermed tilby flere ruter fra Boston Logan International Airport enn noe annet ikke-amerikansk flyselskap. Boston er et godt utgangspunkt for videre forbindelser innenlands i USA.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart