Aegean tilbake neste sommer


Aegean kommer tilbake neste sommer, her fra Athen lufthavn (wikimedia)
Det greske flyselskapet Aegean Airlines kastet seg i sommer inn i konkurransen om å fly nordmenn fra Oslo lufthavn til Athen.

De ble tydeligvis ikke skremt, for neste sommer er de igjen tilbake på Gardermoen med to ukentlige avganger, sesongoppstart allerede i mars.

I juni i år lettet første Aegeanmaskin fra Oslo lufthavn til den greske hovedstaden og Athen lufthavn Eleftherios Venizelos.
annonse
Northern Lights Sale Image Banner 500 x 500


Konkurransen mot SAS og Norwegian kan neppe ha skremt grekerne, for allerede i mars, når sommerprogrammet starter opp, sender Aegean Airlines sitt første fly opp til Oslo for sesongen. Deretter følger to ukentlige avganger, hver onsdag og søndag, helt fram til oktober 2016.

BESTILL EN REISE TIL ATHEN NÅ

Aegean Airlines ble grunnlagt i 1987 og har sin hovedbase ved Athen lufthavn. Selskapet opererer i underkant av 70 destinasjoner, hvorav rundt 20 er innenriks i Hellas - samt en rekke charterdestinasjoner. Aegean er med i Star Allianse, sammen med selskap som SAS, Swiss, Lufthansa og Asiana, for å nevne noen. I 2013 fløy selskapet 7 millioner passasjerer, de disponerer en flåte på 36 Airbusmaskiner i seriene A319, 320 og 321.

Fra 30. mars 2016 ser Aegeans rutetabell slik ut:

OSLO - ATHEN
Avgang OsloAnkomst AthenUkedag
    12:55    17:40ons, sønd
Avgang AthenAnkomst OsloUkedag
   09:15    12:15ons, sønd
Alle tider er lokale. Kilde: Aegean Airlines


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2021
uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner

om oss   kontakt oss   facebook   twitter   instagram   nettsidekart
vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene