-->

8. september 2015

Høstens hotteste


Praktfulle Lisboa er høsten favoritt (osloairports.com)
Er du en av de som trodde den norske sommeren skulle bli like bra som i fjor, og valgte å tilbringe den hjemme? Mange nordmenn velger nå å legge høstferien utenlands i et siste forsøk på å få litt sol og varme, og flyene fylles opp melder mediene. 




Er du hypp på å oppdage en autentisk storby, bør du dra å utforske Lisboa.
annonse



I følge en fersk rapport fra Expedia og Airlines Reporting Corporation (ARC) har flyprisene fra Norge til Lisboa sunket med hele 16 prosent siden i fjor, så her er det absolutt rom for et reisekupp. Vil du kombinere strand- og storbyliv, er Malaga og Barcelona gode alternativer. Flyprisene fra Norge til Malaga har ifølge rapporten sunket med 15 prosent siden i fjor, mens du ved å booke en pakkereise (fly+hotell) til Barcelona kan spare nesten 1 300 kroner, ifølge tall fra ARC og Expedia.
Dette er i følge Expedia de 5 hotteste destinasjonene i høst:

Lisboa
Med sine mange utkikkspunkt, brosteinsbelagte gater og duse farger, er Lisboa en fotogen storby. Ta den berømte 28-trikken opp bakkene mot vakre Alfama, eller ta turen til vinbutikkene i Baixa – her ligger de tett i tett, og du kan til og med prøvesmake vinen!

Bestill høstens tur til Lisboa her

Malaga
Er det strandliv du er ute etter, vil Malaga være et paradis for deg. Malaga ligger rett ved Middelhavet og er velsignet med flere vakre strender. Byen med åtte sommermåneder byr i tillegg på yrende liv med sine 600 000 innbyggere. Her kommer du ikke til å kjede deg!

Barcelona
Barcelona er blitt en gjenganger på bucket-listen til de fleste, og med god grunn. Det er få ting du ikke kan gjøre i Barcelona. Her kan du fylle dagene med nydelig mat, imponerende arkitektur, fantastiske kulturopplevelser og idylliske strender. Planlegg ferien til Barcelona her.

Sjekk hva andre mener og bestill høstturens beste hoteller

Nice
Nice i Nice har vi hørt mange ganger, og det stemmer. Ekstra nice er det på høsten, når temperaturen når et litt mer behagelig nivå og de verste turiststrømmene forsvinner. I tillegg er byen et perfekt utgangspunkt om du vil oppleve andre byer langs den franske rivieraen.

Trenger du leiebil på turen? Se etter et godt tilbud her!

Santorini
Postkort-øya i Egeerhavet må bare oppleves og passer like godt for familier, par og vennegjengen. Santorini påstås å være den vakreste øya i Hellas på grunn av dens dramatiske natur. Lei en bil og utforsk hele øya på en dag – spesielt den fortryllende solnedgangen ved Oia må oppleves.
Inneholder kommersiell markedsføring

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart