-->

6. september 2015

Norwegian til topps i internasjonal kåring


Europas beste lavprisselskap, mener reiselivsbransjen (Norwegian)
Norwegian har blitt kåret til Europas beste lavprisselskap under årets World Travel Awards. Prisen ble delt ut på Sardinia lørdag kveld.

– Utmerkelsen betyr mye for oss og det er takket være våre engasjerte og fantastiske medarbeidere at vi har fått denne prisen, sier Norwegians administrerende direktør Bjørn Kjos.


Utmerkelsen er den syvende prisen Norwegian har mottatt det siste året.
annonse
Generic 500x500


World Travel Awards er en av reiselivsbransjens mest anerkjente priser og i løpet av 2014 har over 650 000 stemmer blitt avgitt fra representanter i reiselivsbransjen.

- Denne utmerkelsen betyr mye for oss – ikke bare for Norwegian som flyselskap, men også for våre engasjerte og dedikerte medarbeidere som skal ha æren for at vi har fått denne prisen. Hver dag gjør de sitt ytterste for våre reisende. Prisen «Europas beste lavprisselskap» beviser at nye fly, hyggelig service og lave priser verdsettes høyt, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

- Det er en stor ære å tildele prisen «Europas beste lavprisselskap» til Norwegian for første gang, sier Graham Cooke, president i World TravelAwards.

– Europa et av de mest konkurranseutsatte markedene i verden, så denne prisen henger svært høyt.

Syvende prisen på et år
Dette er den syvende prisen Norwegian har mottatt det siste året: Tre Passenger Choice Awards i kategoriene “Best in region: Europe”, “Best Inflight Connectivity and Communications” og “Best Single Achievement Award”; to SkyTrax Awards i kategoriene “Europas beste lavprisselskap” og “Beste lavprisselskap på langruter”; en pris fra AirlineRatings.com i kategorien “Europas beste lavprisselskap”, i tillegg til gårsdagens pris.

Om World Travel Awards
World Travel Awards ble etablert i 1993 og er en av de mest anerkjente prisutdelingene i reiselivsbransjen. I løpet av 2014 ble over 650 000 stemmer samlet fra representanter i reiselivsbransjen for å anerkjenne de beste aktørene i bransjen.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart