-->

20. september 2015

SAS styrker Oslo - Bodø


SAS øker mellom Oslo og Bodø (SAS Group)
Bodø er det stedet som SAS nå satser mest. Til sammen blir det nå 2,5 nye «rundturer» til Oslo, melder Avisa Nordland. De siste månedene har både SAS og Norwegian hatt en svært god kabinfaktor på strekningen mellom Bodø og Oslo.


Mange ganger er flyene på denne ruten er smekkfulle – eller at det bare er noen få ledige seter.
annonse

Det er tilbakemeldingene an.no får fra flere kilder. Og flyselskapene bekrefter også at de er godt fornøyd med trafikken mellom fylkeshovedstaden i Nordland og hovedstaden i sør.

Stor etterspørsel
- Vi opplever at etterspørselen er stor. Derfor tar vi grep. Bodø er det stedet som nyter mest vekst fra SAS. Nå øker vi antall avganger fra Bodø, sier direktør for samfunnskontakt i SAS, Ove Myrvold.

Og disse rutene skal være på plass når selskapets vinterprogram starter den 25. oktober.

- Det blir nå en ny rute til Bodø sent på fredag – og ny avgang til Oslo tidlig lørdag morgen. Søndag blir det satt opp to ny ruter til Bodø, den ene med retur. Til sammen blir det 2,5 nye rundturer i uka, sier Myrvold.

Norwegian øker ikke
Norwegian bekrefter at de har god kabinfaktor på strekningen Bodø - Oslo.

- Vi har ingen umiddelbare planer om å øke antallet. Dette vurderer vi fortløpende, sier informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.

I dag har Norwegian fire ankomster i Bodø og fire avganger fra Bodø på vanlige ukedager. SAS har sju ankomster i Bodø, og selskapet har sju avganger fra fylkeshovedstaden på vanlige ukedager.

Norwegian har tidligere vært oppe i fem ankomster og fem avganger. Nå øker altså SAS tilbudet med 2,5 nye rundturer på denne strekningen.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart