-->

14. oktober 2015

Ingen sommernyheter fra SAS


Ingen nye SAS-ruter fra Oslo neste sommer (Wikimedia)
I en pressemelding onsdag morgen forteller SAS at de sommeren 2016 åpner 8 nye ruter fra Skandinavia, ingen av dem kommer fra Oslo.

Men SAS skal styrke tilbudet til og fra Oslo, noe som gjør at flyselskapet passerer over 1100 ukentlige flygninger mellom Norge og utlandet.

– I Norge gjør vi en investering ved å basere et nytt ekstra fly på Oslo Lufthavn, noe som gjør det mulig for oss å øke frekvensene på fem viktige forretningsruter.
annonse


SAS forsterker dermed tilbudet ytterligere til de som reiser ofte, sier Eivind Roald, konserndirektør for kommersiell virksomhet i SAS.

Det blir en ekstra daglig avgang på fem sentrale ruter. Aberdeen og Düsseldorf blir fra april 2016 fløyet to ganger daglig, Brussel og Billund tre ganger daglig, og antall avganger fra Oslo til Bodø økes fra syv til åtte daglige avganger.

Pressemeldingen sier ingen ting om hvilke av årets sommerruter fra Oslo som kommer tilbake neste sommer, med unntak av de som allerede er kjent. SAS fløy 17 sommerruter fra Oslo i år.

SAS åpner totalt tolv nye ruter fra skandinaviske flyplasser i 2016. De nye rutene og ekstra avgangene innebærer at SAS i sommersesongen tilbyr mer enn en halv million ekstra seter sammenlignet med i år.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart