-->

6. november 2015

Icelandair er online – også i 11 kilometers høyde


Icelandair har wifi på nesten alle sine fly (Icelandair)
Når du flyr med Icelandair er det gode muligheter for å følge med på hva som skjer på bakken mens du selv befinner deg høyt over skyene.

21 av Icelandairs 23 fly har Wi-Fi om bord og målet er å få installert Wi-Fi på de to siste innen utgangen av 2015.
Hastigheten tilsvarer 3G-forbindelse, og det er enkelt å logge på. En ting er å sjekke Facebook og

annonseandre sosiale medier, skrive e-poster og kommunisere med venner i skyene på vei til Island eller Nord-Amerika, en helt annen ting er hvordan det fungerer.

Icelandair har laget en såkalt ”info graphic” som forklarer og illustrerer hvordan Wi-Fi fungerer, slik blir man litt klokere på hva som foregår utenfor flyvinduet.

Fra Oslo flyr selskapet daglige rundturer til Reykjavik, og selskapet har bygget seg opp som en solid aktør for flygninger videre til Nord-Amerika. Icelandair sender inn fly fra hele Europa til den islandske hovedstaden, der er overgangene enkle og oversiktlige med korte avstander. Du blir sjelden stresset av mellomlandingene i Reykjavik.

Icelandair flyr til 42 destinasjoner, hvorav 16 i Nord-Amerika: Boston, Washington D.C. New York (JFK og Newark), Orlando, Minneapolis/St. Paul, Denver, Seattle, Anchorage, Portland, og Chicago (fra mars 2016) i USA. Toronto, Halifax, Vancouver, Edmonton og Montréal (fra mai 2016) i Canada.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart