-->

7. desember 2015

Qatar Airways setter inn flere fly fra Oslo


Setter inn flere fly mellom Oslo og Doha (Qatar Airways)
Qatar Airways, et av verdens raskest voksende flyselskap, fortsetter å satse på Skandinavia. Fra 2. februar 2016 økes antall ukentlige flyavganger med 2, og Oslo får totalt 9 ukentlige flyvninger i perioden frem til slutten av mars. De 2 ekstra avgangene vil bli operert med en Airbus A330. De øvrige daglige avgangene fra Oslo flys med Boeing 787 Dreamliner.- At vi i nå i vintersesongen kan tilby enda flere avganger fra Oslo er nok et ledd i vår vekst i Skandinavia.
annonse


Det er åtte år siden vi begynte å fly til Skandinavia, til Oslo har vi flydd siden 2011, og dette er et marked som blir stadig viktigere for Qatar Airways globalt. De nye avgangene fra Oslo gir oss mulighet til ytterligere å profilere skandinaviske turist- og forretningsmuligheter for andre markeder i vårt globale nettverk, sier Christian Deresjö, Qatar Airways Country Manager Scandinavia, Finland og Baltikum.

Her er de nye avgangene

OSLO - DOHA
Doha – Oslotirsdag, lørdag08.15 – 13.10
Oslo – Dohalørdag, tirsdag14.55 – 23.25
Kilde: Qatar Airways

Fra og med 2. desember i år utvidet flyselskapet antall avganger fra København og Stockholm med tre ekstra flyvninger fra hvert land, og selskapet har nå 14 ukentlige avganger fra København og 13 ukentlige avganger fra Stockholm.

Fakta
Qatar Airways har vokst raskt i løpet av sine 18 år og flyr i dag en moderne flyflåte med 173 fly til 153 ferie- og forretningsdestinasjoner i Europa, Midtøsten, Afrika, Asia, Australia og Nord- og Sør-Amerika. Ved årets Skytrax Awards mottok flyselskapet utmerkelsene Airline of the Year, Best Business Class Airline Seat og Best Airline in the Middle East.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart