-->

25. februar 2016

Norwegian blir medlem av ny allianse


Norwegian inn i flyallianse (Norwegian/ Facebook)
Norwegian blir medlem av den nye europeiske flyalliansen Airlines for Europe. Målet med alliansen er å fremme tiltak som øker flyselskapenes konkurranseevne.

- Norwegian har alltid vært tilhenger av konkurranse i luftfarten fordi det vil gi de reisende billigere billetter og flere valgmuligheter.
Medlemsskapet i Airlines for Europe er viktig fordi alliansen forener bransjens felles utfordringer og muligheter på tvers av landegrenser og selskap, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.
annonseAndre medlemmer i alliansen er selskaper som Air France-KLM, easyJet, Lufthansa, IAG Group, Finnair og Ryanair.

Norwegian og Ryanair vurderer samarbeid om langdistansetrafikken

- Airlines for Europe skal representere alle europeiske flyselskapers interesser. Vi kommer til å få flere medlemmer fremover, og sammen vil vi kjempe for å fremme tiltak som øker flyselskapenes konkurransekraft, som vil føre til billigere billetter og større valgfrihet for passasjerene. Jeg er glad for å ønske Norwegian velkommen som medlem, sier Thomas Reynaert i Airlines for Europe.

Om Airlines for Europe
Airlines for Europe er basert i Brussel og er Europas nye og største allianse for flyselskaper. Alliansen ble etablert i januar 2016 av Air France-KLM, easyJet, IAG Group, Lufthansa Group og Ryanair.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart