-->

9. mars 2016

Slik kan du skaffe deg gullkort for resten av livet


SAS vil satse tungt på EuroBonus-programmet sitt (Illustrasjonsfoto)
- Eurobonus er en av de viktigste satsningsområdene når vi ser frem mot de nærmeste seks til ni måneder. Vi vil forbedre programmet og tilby helt nye tjenester, sier SAS-direktør Eivind Roald.

Tirsdag la flyselskapet frem et resultat for første kvartal som var bedre enn analytikerne ventet.
SAS gikk en kvart milliard i minus, men resultatet er betydelig bedret sammenlignet med samme periode ifjor.
annonseFremover skal det skandinaviske flyselskapet satse på digitale løsninger og sitt kundeprogram Eurobonus for å beholde sine nåværende og sikre seg flere kunder, forteller Roald til Dagens Næringsliv.

Gullkort for resten av livet
Etter sommeren vil det komme flere endringer i Eurobonus-ordningen. Da vil det bli mulig å sikre seg et gullkort for resten av livet.

- Dersom du har vært lojal mot SAS i minimum ti år, dersom du for eksempel har hatt et gullkort i ti år, kommer vi til å belønne lojaliteten med et gullkort for resten av livet, sier Roald.

Han viser til at dette er uavhengig av hvor gammel du er.

- Det er et ønske fra vår side om å vise lojalitet tilbake. Sånn sett er det et hint til de som ligger på syv, åtte, ni år. Stå på litt til, så har du kanskje et gullkort for resten av livet, sier Roald.

Fryse medlemskap
Det vil også bli mulig å fryse medlemsnivået etter sommeren.

- Det er jo en del som reiser mindre en periode, fordi de er mellom to jobber eller er i permisjon. Før har det vært slik at vi ikke har vært særlig nådige med akkurat det, vi har tatt fra de kortet med en gang de ikke har reist like mye med oss, sier Roald.

- Nå kommer vi til å endre det. Da skal kundene kunne fryse nivået de er på i en viss periode. Så kan du beholde kortet ditt, legger han til.

I tillegg skal det satses på tjenester og flere muligheter for bonusprogramkundene, opplyser SAS-direktøren.

- Det viktigste er at vi vil tilgjengeliggjøre utrolig mange flere seter til våre EuroBonus-kunder. Det skal bli lettere å få tilgang til det, sier Roald.

Ifølge ham vil selskapet også gjennomføre flere perioder med kampanjer, hvor kundene skal kunne kjøpe Eurobonus-billetter til rabatterte priser.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart