-->

25. mai 2016

Flere SAS-seter til vinteren


SAS øker med nær en halv million flyseter i vintersesongen (Wikimedia)
Med fokus på direkteruter til populære destinasjoner tilbyr SAS vinterprogram 2016/2017 Skandinavias reisende 470 000 flere flyseter enn i fjor, og en økning av frekvenser på utvalgte innenriks- og Europa-destinasjoner.


Når SAS vinterprogram innledes i slutten av oktober får Skandinavias reisende tilgang til et bredt nettverk
annonse


med flere avganger på populære destinasjoner innenriks, innenfor Skandinavia og til Europa.

– Vi arbeider hele tiden for å forbedre tilbudet til kundene våre. I tillegg til at vi i vintersesongen flyr til populære feriedestinasjoner og fortsetter vår satsing på Asia og USA, øker vi nå antall avganger på populære ruter, sier Eivind Roald, kommersiell direktør i SAS til Osloairports.com.

SAS styrker tilbudet og kapasiteten på Nord-Norge
Antall vinter- og nordlysturister i Nord-Norge øker stadig, hvilket gjør at SAS ytterligere styrker tilbudet til Tromsø, Bodø og Svalbard i vinterhalvåret. Totalt øker kapasiteten fra Oslo til i Nord-Norge med drøyt 90 000 seter. På ruten Stockholm-Tromsø øker antall avganger i uken fra to til fire midt i vintersesongen.

Direkteruten mellom Trondheim og Stockholm utvides fra en til to ganger daglig, og fra Oslo økes også antall daglige avganger til Helsinki fra to til tre. Oslo-Roma blir også en rute som trafikkeres året rundt.

Totalt øker antall seter innen/til/fra Norge med 270 000 i perioden november til mars, sammenlignet med samme periode året i forveien.

130 000 flere seter til USA og Asia
I forbindelse med vinterprogrammet vil SAS i løpet av 2016 ha lansert en rekke nye året rundt-ruter, blant annet fra København til Boston, Miami, Reykjavik, Wien, Krakow og Faro, fra Oslo til Miami og fra Stockholm til Los Angeles og Gdansk.

Satsingen på SAS nye kabin i hele SAS langdistanseflåte er nå klar, og i høst økes antall flyseter til og fra USA og Asia med 17 prosent (130 000 seter). Fra og med i høst har SAS dermed langdistanseflyvninger fra Skandinavia til Miami, Boston, Los Angeles, New York, Washington DC, Chicago, San Francisco, Beijing, Shanghai, Tokyo og Hongkong.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart