-->

4. mai 2016

Widerøe er best på kundeservice


Widerøe vant pris for sitt kundesenter (Widerøe)
I perioden desember til april har Confex brukt firmaet Seeyou for å teste totalt fem flyselskap i Norge. Totalt 118 kundesenter på tvers av bransjer er vurdert.

Dette sier juryen om Widerøe i sin begrunnelse: Kunden kom enkelt frem til riktig og vennlig kundebehandler som lyttet godt, hadde god produktkunnskap og ga gode løsninger.Det ble gjennomført til sammen 25 kundesamtaler med Widerøes kundeservice der kvaliteten ble vurdert.
annonse

-Vi er veldig glade for at Widerøe gikk seirende ut i konkurransen (80.5%) om Norges beste flyselskap på kundeservice sier Åsta Braathen, Salg og Markedsdirektør i Widerøe Flyveselskap AS.

Selskapet konkurrerte mot Norwegian, SAS, KLM og Finnair.

–Dette er et resultat av en langsiktig satsning der Widerøe har satt stor fokus på å tilby best mulig kundeservice i forbindelse med booking, ved behov for endringer, ved uregelmessigheter og etter reisen hvis kundene har hatt behov for hjelp av noe slag, fortsetter hun.

Widerøe flyr til 14 byer i fra Oslo lufthavn, hvor skal du ?

- Dette er en stor hedersbevisning for alle medarbeiderne i Widerøe, både Widerøe Internet AS (WIAS) og medarbeiderne ute på flyplassene i Widerøe Ground Handling, som svarer kundene med så god kvalitet, avslutter Braathen.

Widerøe har døgnåpne tjenester mandag-fredag, og 0900-2400 lørdag-søndag slik at kundene alltid kan regne med å få kontakt ved behov. Online chat svares i snitt innen 30 sekunder, e-post svares i snitt innen 10 minutter og telefon svares i snitt innen 30 sekunder med godt erfarne medarbeidere med stor kunnskap som kan svare og hjelpe med det meste.

- Jeg er glad, stolt og ydmyk overfor den fantastisk gode jobben våre dyktige medarbeiderne gjør, hele døgnet for våre kunder, sier Odd Langvatn, Administrerende Direktør i Widerøe Internet AS.

Metode
Hvert kundesenter blir ringt opp av 25 forskjellige observatører som gjennomførte samme rollespill. Dette betyr at alle kundesentrene ble målt opp i mot de samme spørsmålene. Rollespillene varierte for hver bransje og ble laget av SeeYou.

Målingen har fokus på å måle:
  • Mottak og velkomst
  • Kundebehandleren – løsning
  • Avslutning og totalinntrykk
Hvert spørsmål får en poengscore basert på svaralternativene, og det hele oppsummeres i en % score.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart