-->

1. juni 2016

Ryanair åpner ruter fra Gardermoen


Flytter ruter fra Rygge til Oslo og Sandefjord
I dag la Ryanair frem sitt ruteprogram fra høsten 2016. Dette inkluderer også oppstart av ruter fra Oslo Lufthavn til den Litauiske hovedstaden Vilnius og til London Stansted fra og med 30. oktober 2016.

Samtidig ble det klart at lavprisselskapet avvikler all trafikk på Rygge, og at siste fly letter 29. oktober.- Vi ønsker Ryanair velkommen til Oslo Lufthavn og kan slå fast at enda et stort internasjonalt flyselskap ser verdien av å frakte nordmenn til attraktive destinasjoner i Europa.
annonse


Dette bidrar til å styrke et allerede veldig godt rutetilbud, sier lufthavnsjef Øyvind Hasaas.

På like vilkår
Når Ryanair starter nye ruter fra Oslo Lufthavn er det på like vilkår som øvrige flyselskaper som flyr til eller fra Norges hovedflyplass.

- Ryanair betaler de samme i avgiftene og har de samme betingelsene som tilbys øvrige flyselskap som flyr til og fra Oslo Lufthavn, sier Hasaas.

Tre daglige til Stansted
Direkteruten til Vilnius går daglig. Ruten mellom Oslo og London vil opereres tre ganger pr. dag.

Her finner du hele rutetilbudet fra Gardermoen

Fra før av flyr både SAS, Norwegian og British Airways til London fra Oslo Lufthavn, men til andre flyplasser. Norwegian flyr direkte til London Gatwick, mens SAS og British Airways flyr til Heathrow. Ryanair vil frakte passasjerene direkte til London Stansted.facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart