-->

1. juni 2016

Starter 8 nye ruter fra Torp


Ryanair åpner nye ruter fra Torp (Sandefjord lufthavn Torp)
Som en følge av Ryanairs beslutning om å avvikle sin drift på Moss lufthavn Rygge, ble de også kjent at Sandefjord lufthavn Torp overtar 8 av rutene fra Rygge.

Fire av dem er nye, mens for de fire andre, allerede eksisterende rutene, blir det flere avganger.
- På Torp har vi hatt et godt samarbeid med Ryanair i 19 år og når Rygge legges ned har vi kapasitet til mere trafikk. Ryanair reduserer rutetilbudet i Norge med 50% og flytter rutene som videreføres til Gardermoen og Torp.
annonseVi har stort sympati og føler med alle våre kollegaer som mister sine jobber på Rygge, som et resultat av innføringen av en meningsløs avgift, som er innført uten konsekvensutredning, sier sier markedssjef ved Sandefjord lufthavn Torp, Tine Kleive-Mathisen.

Det oppdaterte rutetilbudet fra Torp finner du her

Med dette får Torp fire nye ruter (Tenerife, Milano, Manchester og Krakow), samt god kapasitetsøkning på en rekke eksisterende ruter.

Allerede nå kan du bestille dine billige Ryanairbilletter fra Torp

- Det gleder oss at Ryanair igjen vokser på Torp og gir oss tilbake en rekke ruter som markedet har etterspurt. Nå er det viktig at reisende i vår region velger Torp når de skal ut å reise, slik at vi fyller flyene og gjør disse rutene til en suksess for Torp, sier markedssjefen til slutt.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart