-->

1. juni 2016

Det blir stillere om bord SAS morgenfly


Lover å holde kjeft hele veien
Nå blir det stillere om bord morgenavgangene til SAS. En nyhet for alle SAS passasjerer som reiser ofte på morgenen er at SAS nå begynner med Silent Morning Flights. Besetningen hilser velkommen om bord, deretter foregår det ingen servicekommunikasjon mellom sikkerhetsgjennomgangen og rett før landing.SAS fortsetter med forbedringer for Skandinavias frekvente reisende og innleder nå en test der de fleste annonseringer om bord, unntatt sikkerhetsannonseringene, tas bort på flygninger med avgangstider før klokken ni om morgenen.
annonseDe fleste som reiser ofte med SAS kjenner allerede til informasjonen og servicetilbudet om bord. Derfor skal Silent Morning Flights nå testes i perioden mai til september på samtlige av SAS innenriksavganger og flygninger mellom Skandinavia.

Flere SAS-seter til vinteren

- Vi kaller det Silent Morning Flights og det innføres slik at våre kunder skal kunne utnytte sin tid på morgenflyet til det de selv ønsker – sove, lese, nyte frokost eller forberede sin arbeidsdag.

Vi lytter hele tiden til våre meste frekvente reisende og vet at de foretrekker å nyte morgenkaffen sin i stillhet, snarere enn til lyden av en annonsering de har hørt mange ganger. Derfor gjør vi denne testen i sommer, sier Stephanie Smitt Lindberg, produkt- og utviklingssjef i SAS.

I tilegg til at kapteinen hilser velkommen om bord vil sikkerhetsgjennomgangen fremdeles fremføres. Deretter kommer det til å være stille i kabinen frem til landing.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart