-->

30. juli 2016

Ryanair: Nå må du reservere sete til barna


Nå må du reservere sete til barna hos Ryanair (Illustrasjonsfoto)
Ryanair vil tvinge foreldre som reiser med barn under 12 år til å reservere sete om bord.

Dagens regler gjør at du kan spare penger ved å velge tilfeldig tildelte plasser. Dette fører imidlertid til problemer i boardingen, da mannskapet må omorganisere slik at foreldre og barn får sitte sammen.Den nye ordningen med reservasjon av sete til barn, trer i kraft 1. september.
annonseFra den dagen blir det obligatorisk for alle kunder som reiser med barn under 12 år å reservere sete. Dette vil koste i underkant av 50-lappen med dagens kurs (£4). Ungdom og andre voksne i reisefølge må ikke reservere sete.

Flyselskapet kutter samtidig prisen for reservasjon av sete til barn til null kroner, men foreldre blir likevel tvunget til å betale i en bestilling som inkluderer barn.

Sikre deg Ryanairs superbillige billetter fra Oslo til London - begrenset antall per avgang

Ryanair innfører de nye reglene etter en travel sommer hvor flyene har vært fullbooket, men mange voksne som reiser med barn har valgt å ikke reservere seter. Følgelig fikk de tilfeldig fordelte seter som ikke var sammen, fordi mange av Ryanairs kunder allerede hadde reservert foretrukne sete.

Markedsdirektør i Ryanair Kenny Jacobs sier i en kommentar til osloairports.com at

- Ryanair ikke kan omplassere kunder som har betalt for foretrukne seter for å gjøre plass til andre kunder som har valgt å ikke reservere seter. Derfor innføres denne ordningen fra 1. september.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart