-->

17. september 2016

Norwegian Reward inngår samarbeid med reiseportalen GetYourGuide


Få rabatt på opplevelser og tjen CashPoints samtidig (Norwegian)
Norwegians lojalitetsprogram, Norwegian Reward, inngår samarbeid som gir medlemmer billigere reiseopplevelser over hele verden.

Norwegian Reward har inngått en avtale med reiseportalen GetYourGuide som gir medlemmer 10 prosent avslag på 30 000 reiseopplevelser verden over, samtidig som de kan opptjene CashPoints.- Vi jobber hele tiden med å utvikle og forbedre reiseopplevelsen til våre medlemmer, og nå kan de også få enda billigere aktiviteter, enten de er på reise
annonseeller føler seg eventyrlystne i sin egen hjemby. I tillegg kan de tjene CashPoints som de kan bruke på å betale sin neste flyreise med Norwegian, sier sjef for Norwegian Reward, Brede Huser.

Norwegian Reward har i dag 4,6 millioner medlemmer globalt, hvorav 1,4 millioner i Norge. Lojalitetsprogrammet vokser med 100 000 medlemmer i måneden. Medlemmer samler CashPoints når de reiser med Norwegian og gjennom å benytte tjenestene til selskapets mange samarbeidspartnere. Cashpoints kan så brukes til å kjøpe flybilletter med Norwegian.

- Norwegian Reward gjør det mulig for alle å tjene CashPoints, uansett hvor ofte de reiser. Opptjente CashPoints kan du bruke når du vil enten til å kjøpe hele eller deler av flyreisen, setereservasjon, innsjekket bagasje eller FastTrack. Og så fremt ikke flyet er helt fullt, er det mulig å betale reisen med CashPoints, i motsetning hos konkurrentene der det kun er et svært begrenset antall seter tilgjengelig på hver flyging, sier Huser.

GetYourGuide er den største nettsiden for bestilling av reiseopplevelser som sykkelturer over Golden Gate Bridge eller billetter til La Sagrada Familia i Barcelona. Medlemmer av Norwegian Reward kan tjene CashPoints når de bestiller aktiviteter via GetYourGuide og samtidig spare10 prosent på aktivitetene de bestiller.

Tilbudet om 10 prosent varer frem til 6. oktober. Etter det vil Norwegian Reward medlemmer få fem prosent på hver booking med GetYourGuide.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart