-->

17. september 2016

Ny rute fra Torp til Kaunas (OPPD)


Wizz Air åpner rute til Kaunas og lukker Vilniusruta
Neste sommer åpner flyselskapet Wizz Air en ny rute fra Torp til Kaunas, den nest største byen i Litauen.
Samtidig lukkes eksisterende rute til Vilnius.

Oppstarten er planlagt medio juli 2017 og selskapet ser for seg 5 ukentlige avganger mellom de to byene.Byen Kaunas, 20 kilometer fra Østersjøen, er Litauens nest største by med 350 000 innbyggere.

annonseSom turist kan du besøke slott, kirker, klostre og museer som viser byens rike historie.

Kaunas har et vell av historiske monumenter og viktige monumenter knyttet til landets historie. Andre attraksjoner er Lyn Guds hus, dyrehagen og den botaniske hagen. I tillegg til alle som er å se i Kaunas tilbyr et stadig voksende utvalg av kulturelle og sportslige hendelser kombinert med billig shopping samt mange restauranter og nattklubber.

Her finner du de billigste flybillettene til Kaunas

Nettguiden kaunas.se trekker fram Gamlebyen med en blanding av bygninger i gotisk, renessanse og barokk arkitektur er et godt utgangspunkt for å utforske byen til fots. Det er en to timers guidet tur som begynner og slutter i Town Hall square. Rundt torget i gamlebyen er det mange restauranter, barer og kafeer.

Laisvės Alėja er den mest kjente og mest populære gågaten. Langs gaten er det mange butikker inkludert mange restauranter, kasinoer og nattklubber. Vilniusgaten er en av de vakreste gågaten i byen.

Lukker ruter
Samtidig som Wizz Air åpner sin nye rute til Kaunas neste sommer, legger selskapet ned sin eksisterende rute fra Torp til Vilnius. Dette er etter det vi forstår et ledd i en plan Wizz Air har, med å samle sine ruter i Kaunas framfor hovedstaden Vilnius. Vi kjenner også til at rutene til Bergen, Stavanger og Ålesund flyttes fra Vilnius til Kaunas i månedsskiftet oktober/ november i år, når vinterprogrammene starter opp.

Wizz Air landet sitt første fly i Kaunas så sent som i mars i år, der de flyr sammen med et annet lavprisselskap - Ryanair. Fra flyplassen og inn til sentrum av Kaunas er det 14 kilometer, og fra Kaunas til hovedstaden Vilnius omlag 100 km. Det går busser fra flyplassen til Kaunas sentrum og det er bussforbindelser blant annet til byene Vilnius, Klaipeda, Riga og Minsk.

Wizz Airs nye rutetabell ser slik ut

TORP - KAUNAS
Avg. TorpAnk. KaunasUkedagOppstart
16:0518:50man, ons, fre, søn14/07/2017*
17:2020:05tors13/07/2017*
Avg. KaunasAnk. Torp
14:3515:30man, ons, fre, søn14/07/2017*
15:5016:45tors20/07/2017*
*med forbehold
Alle tider er lokale

Oppdatert 18.09.16 kl. 15:18


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart