-->

13. september 2016

Roald Dahl blir halehelt hos Norwegian


Forfatteren Roald Dahl blir første britiske halehelt (Norwegian)
Forfatteren Roald Dahl blir Norwegians første britiske halehelt når markeringen av forfatterens 100-årsjubileum starter i dag. Roald Dahl er kjent verden over for sine barnebøker. Han vokste opp i England med norske foreldre.

- Lanseringen av vår første britiske halehelt er et resultat av vår tilstedeværelse og planer for videre ekspansjon i Storbritannia.
annonseRoald Dahl har inspirert voksne og barn i generasjoner og det er en ære for oss å få den verdenskjente og folkekjære forfatteren på en av våre flyhaler, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl i Norwegian.

Roald Dahl kommer på halen til et av selskapets nye Boeing 737-800.

Norwegians halehelter er mennesker som har utfordret det etablerte og inspirert andre. Eksempler på halehelter er norske Roald Amundsen, svenske Greta Garbo, danske Karen Blixen, finske Minna Canth og spanske Christopher Columbus.

Om Roald Dahl
Roald Dahl ble født i Cardiff 13. september 1916, og foreldrene var norske. Han var forfatter og er spesielt kjent for barnebøker som «Charlie og sjokoladefabrikken», «Heksene» og «Matilda». Roald Dahl var selv pilot under andre verdenskrig. Fly har vært et tema gjennom hans forfatterskap, spesielt i «Verdens største fersken» og «Bittesmåene».

Norwegian flyr i dag fire millioner britiske passasjerer årlig til mer enn 40 destinasjoner fra London Gatwick, Manchester, Edinburgh og Birmingham.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart