-->

9. september 2016

SAS oppgraderer kort- og mellomdistanseflåten og installerer neste generasjons WiFi


SAS oppgraderer wifi og kabinen på kort- og mellomdistenseflåten (SAS)
SAS, som i år feirer 70 år, har vært drevet av innovasjon helt siden starten i 1946. Med fortsatt fokus på visjonen om å gjøre livet enklere for Skandinavias frekvente reisende, investerer SAS nå en halv milliard kroner i Europas raskeste Wifi og en oppgradering av kabinen på kort- og mellomdistanseflåten.


Med hastigheter på 12 mbit og høyere per passasjer, kommer tiden ombord til å kunne brukes effektivt, eller til å se og høre streamet TV, musikk eller film.
annonse
Autumn sale Image Banner 560 x 560


- Mange av kundene våre reiser med oss ofte, og vi er en viktig del av mange menneskers hverdag. Oppgraderingen vi har gjennomført på våre langdistansefly har blitt enormt positivt mottatt, og nå bringer vi den videre også til kort- og mellomdistanseflåten, der vi i tillegg investerer i en meget rask WIFI, med surfehastigheter som gjør at tiden ombord kan brukes til arbeid eller avslapning med streaming av en favorittserie.

- Når både passasjerer og personale ombord blir oppkoblet, kan den personlige servicen tas til nye høyder, og vi fortsetter samtidig å utvikle våre digitale, smarte løsninger som gjør livet enklere, sier Rickard Gustafson, VD for SAS.

Tilgang til Wifi fungerer fra gate til gate, og med en surfehastighet på 12 mbit og høyere per passasjer, kan SAS kunder nå bruke tiden ombord til å jobbe, surfe eller nyte streamet musikk, filmer og TV. Internett ombord på kortdistanseflyene vil være gratis for alle SAS EuroBonus-medlemmer og de som reiser i SAS Plus. Første fly med høyhastighets WiFi, som gjøres mulig gjennom ViaSats satellitteknologi, kommer andre halvdel 2017.

Det første flyet med den nye kabinen blir SAS nye A320neo som kommer i oktober 2016, med 15-20 % lavere drivstofforbruk. Designet går i samme stil som den nye kabinen på SAS langdistansefly som har fått svært god mottagelse. I tillegg til ekstra benplass, nye og mer bekvemme seter, og lys som reguleres etter tiden på døgnet, kommer A320neo også med USB-uttak i setet.

SAS nye kabininteriørdesign ble lansert på langdistanseflåten i 2015 og ble raskt høyt verdsatt av både skandinaviske og internasjonale kunder. I tillegg til 30 nye A320neo vil også 70 eksisterende kabiner bli oppgradert mellom 2017 og midten av 2019. Totalt innebærer satsingene på Wifi og oppgradering av kabiner en investering på cirka 500 MSEK i løpet av en treårsperiode.

SAS har nylig utstyrt alle kabinansatte med iPad Mini, som sammen med Wifi gjør at personalet nå enkelt kan få all nødvendig informasjon før, under og etter en flyvning, og dermed kan de gi SAS reisende et enda mer personlig møte ombord. Sammen med SAS satsing på en sømløs reise får de som reiser med SAS nå tilgang til all informasjon, uansett om de er hjemme, på flyplassen eller i flyet. Reisende kan se om flyet er i rute, hvordan det er med forbindelsesfly, se status på EuroBonus og kanskje bestille en EuroBonus-reise, handle i EuroBonus-shoppen, leie bil eller bestille taxi til ankomst.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart