-->

15. februar 2017

Ryanair med ny rute til Wroclaw


Ryanair åpner ny rute til Wroclaw i Polen
I en pressemelding fra lavprisselskapet Ryanair onsdag, opplyser selskapet at de kommende vinter åpner en ny rute fra Sandefjord lufthavn Torp, til den polske byen Wroclaw.Foreløpig er informasjonen om den nye ruta knapp, det irske flyselskapet ser for seg to ukentlige avganger fra Torp,
annonsemen det er ikke kjent hvilke ukedager de skal fly, eller til hvilke tider. Oppstartsdatoen vil også bli annonsert senere.


Fra gamlebyen i Wroclaw, Polen
Wroclaw er en sjarmerende by med nesten 700 000 innbyggere. Den er vakkert dandert utover flere øyer, ved elven Oder. Den er også en av de største og eldste byene i Polen. Barokk og Gotiske fasader preger bybildet, og gir en idyllisk ramme til besøkende.Ganske imponerende med tanke på at mye av byen ble ødelagt under andre verdenskrig.

Det kryr av severdigheter her, og det finnes mange museer og teatre å besøke. Spesielt på sommeren er det mye å oppleve, som forskjellige festivaler av musikalsk karakter. En minneverdig og spesiell severdighet er maleriet ”Panorama Raclawicka” som er 120 meter langt, og som fremstiller slaget ved Raclawicka på slutten av 1700 tallet. Som nevnt består byen av flere øyer, og de er unike på sin måte.

Den nye ruta skal gå i konkurranse med flyselskapet Wizz Air som allerede har en helårsrute fra Torp til Wroclaw. Wizz Air flyr to runder hver uke.

Vi kommer tilbake med informasjon om den nye ruta når den foreligger fra Ryanair.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart