-->

31. august 2017

Norwegian øker med 50 prosent på avganger til Los Angeles


Norwegian øker mellom Oslo og Los Angeles (Norwegian)
Norwegian øker rutetilbudet i vinterprogrammet med 50 prosent fra Skandinavia til Los Angeles. Flyselskapet vil nå fly fra både Oslo, Stockholm og København til Los Angeles tre ganger i uken – totalt ni avganger i uken.

Denne vinteren tilbyr Norwegian enda flere reisende muligheten til å komme seg billig og komfortabelt til Los Angeles.


Flyselskapet øker rutetilbudet med 50 prosent på alle sine direkteruter fra de skandinaviske hovedstedene til «Englenes by» - fra to til tre ukentlige avganger i vinterhalvåret.
annonse
Tripadvisor NO 425x600


Norwegian vil i vinterprogrammet 2017/2018 betjene direkteruten mellom Oslo og Los Angeles tre ganger i uken; på tirsdager, torsdager og lørdager.

- Etterspørselen på våre direkteruter fra Skandinavia til Los Angeles har vært stor, og derfor er vi glade for å kunne tilby våre reisende et enda bredere rutetilbud. Våre 787 Dreamlinere har vært fulle siden lanseringen av direkteruter til USA fra Oslo, Stockholm og København – også i Premium-kabinen, hvor passasjerene får en enda mer behagelig reiseopplevelse til konkurransedyktige priser, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Norwegian.

Finn de billigste flybillettene til USA

Mange kombinasjonsmuligheter
I vinterprogrammet flyr Norwegian til Los Angeles, Oakland/San Francisco og Las Vegas på den amerikanske vestkysten. Norwegians enkeltbilletter gjør det mulig å fly til en destinasjon og hjem fra en annen, noe som gir stor fleksibilitet for passasjerer som kan tilrettelegge og tilpasse reisen etter ønske og behov. Man kan for eksempel fly til Los Angeles, ta en roadtrip gjennom California og fly hjem fra San Francisco.

Norwegian flyr også fra Oslo til New York, Boston, Fort Lauderdale og Orlando, og fra Bergen til Stewart og Providence, på den amerikanske østkysten, og med bare en enkel stopp via London får eventyrlystne nordmenn ennå flere kombinasjonsmuligheter til USA. Her flyr Norwegian i det kommende vinterprogrammet direkte til Chicago, Seattle, Denver og Austin i Texas. Flyselskapet har også USA-ruter fra Paris og Barcelona. Norwegian tilbyr i dag flere ruter mellom Europa og USA enn noe annet europeisk flyselskap.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart