-->

21. september 2017

FlyViking åpner Oslorute

Åpner første Oslorute i oktober
Fra og med 16. oktober starter FlyViking sin direkterute fra Ørlandet lufthavn til Oslo Gardemoen. Ruten vil ha daglige flyvninger, unntatt lørdager.

Vi har fått flere innspill på behovet for ruter fra Ørlandet og videre sørover og søker her å imøtekomme dette.
På spørsmål om dette er første steg i et utvidet ruteprogram mellom Nord-Norge og Sør-Norge, uttaler administrerende direktør Heine Richardsen at det er det.
annonseVi gleder oss til å se hvordan ruten blir mottatt, og ser frem til å samarbeide med kommunen og næringslivet på Ørlandet sier Richardsen i en pressemelding.

Tom Myrvold, ordfører i Ørland Kommune, synes det er gledelig at FlyViking nå kommer til Ørlandet, og at de nå setter Sør-Norge på rutekartet sitt med utgangspunkt hos oss. Vi tror at denne ruten vil være av interesse for både forsvaret, fritids- og forretningsreisende.

Sammenlignet med dagens tilbud, vil Flyviking tilby dobbelt så stort fly, dobbelt så mange avganger og til halve prisen.

Reåpner to Osloruter

Flyviking har torsdag lagt ut de første flyvningene mellom Ørland og Oslo på sin hjemmeside. Den 16. oktober får du en enveisbillett fra Ørland til Oslo for 799 kroner. Prisen er den samme om du skal fly fra Oslo til Ørland den dagen. De første dagene fra 16. oktober er det også mulig å finne flyvninger til 499 kroner.

Dette er FlyViking rutetabell

Ørland - Oslo
AvgAnkukedaganmerkning
07:3508:40man - frefra 16/10
15:1016:15sønd - frefra 16/10
Oslo - Ørland
AvgAnkukedaganmerkning
09:2510:30man - frefra 16/10
16:5518:00sønd - frefra 16/10


Air Norway
Mandag denne uka begynte Air Norway å fly flyruta mellom Ørland og Gardermoen igjen etter oppholdet i forbindelse med rullebaneforlengelsen. Air Norway er et samarbeid mellom Ørland kommune og det danske flyselskapet North flying. Ørlandordfører Tom Myrvold vil overfor Fosna-Folket ikke kommentere hva som skjer med dette tilbudet etter at Flyviking starter å fly fra Ørland.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart