-->

25. september 2017

Legger ned enda en flybusslinje


Legger ned Flybusslinje fra Oslo sør
Førstkommende søndag er det slutt, da legger Nor-Way Bussekspress ned enda en av sine flybusser fra Oslo sør til Gardermoen.

For akkurat ett år siden la samme selskap ned linje FB4 som kom fra Ski, gikk gjennom Oppegård og trafikkerte store deler av Oslo sør.


Opp av asken dukket linje FB6 som startet på Mortensrud, det er den linjen som nå forsvinner.
annonse
Nå gir vi deg 20 % rabatt på høstopphold på våre hotell.


Konkurransen mot Unibus og deres flybusskonsept "OSL-Ekspressen", som startet opp en uke etter FB6-ruta, ble en for tøff konkurrent. Nor-Way sier at markedet for to flybusslinjer med nesten identiske trasseer, ikke er tilstede, og at de derfor velger å avvikle sitt tilbud fra 1. oktober, et år etter oppstart.


OSL-Ekspressen ble vinneren i Oslo sør (Unibuss)
Nor-Ways FB6-rute har helt siden oppstarten kjørt fra Mortensrud via Bøler og Tveita til Oslo lufthavn, mens Osl-Ekspressen startet fra Leirskallen.

Nylig valgte Unibuss å forlenge trasseen helt til Mortensrud, slik at begge flybussene har samme utgangspunkt, dermed ble konkurransen enda tøffere.Bare etter noen ukers drift i fjor kunne Unibuss glede seg over reisende nummer 1000 med OSL-Ekspressen, og tallene har økt jevnt måned for måned det første driftsåret.
Selskapet har lyttet til sine kunders ønsker og forslag, og valget av Mortensrud som utgangspunkt er et resultat av de reisendes ønsker.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart