-->

6. september 2017

Norwegian Reward inngår samarbeid med Flybussen


Tjen CashPoints på Flybussen (Norwegian Reward)
Nå tilbyr Norwegian Reward reisende på Flybussen muligheten til å tjene 6 % CashPoints på bussbilletten.

CashPoints vil kunne opptjenes på alle ruter som opereres av Flybussen i Norge, inkludert ruter i Oslo. Opptjening av CashPoints er kun mulig ved kjøp av billetter på flybussen.no.- Vi ønsker å tilby attraktive fordeler til våre medlemmer og vi ser at Flybussen er en veldig god samarbeidspartner da deres rutenettverk dekker store deler av landet.
annonse
Sunglasses sale


Opptjening av CashPoints med Flybussen er nok et tilbud som gjør det enklere å spare CashPoints som du kan bruke til å betale hele eller deler av din neste flyreise med, sier direktør for Norwegian Reward, Brede Huser.

Norwegian Reward er et gratis fordelsprogram fra Norwegian for passasjerer som ønsker å reise billigere og bedre. Medlemmer kan tjene CashPoints på blant annet flyreiser, hotell, dagligvarer, strøm, forsikring og i mer enn 150 nettbutikker.

Spar med familien
Tidligere i år lanserte Norwegian Reward Familiekonto som gjør det mulig for familier å spare CashPoints sammen i én og samme konto.Dette gjør det enklere å bruke alle familiemedlemmers opptjente CashPoints ved kjøp av en reise.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart