-->

21. april 2019

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap (Norwegian)
Norwegian ble kåret til Europas beste lavprisselskap under prestisjetunge «Passenger Choice Awards» i Dublin rett før påske. Det er passasjerene selv som har stemt frem Norwegian.
annonsePassasjerer har rangert mer enn én million flyvninger, med fokus på komfort, service, samt underholdning og WiFi om bord. Det var under Airline Passengers Experience Association (APEX) sitt prestisjetunge «Passenger Choice Awards» i Dublin at Norwegian ble tildelt prisen Beste lavprisselskap i Europa.

 - Vi setter stor pris på denne anerkjennelsen, spesielt fordi det er kundene selv som har gitt sine stemmer til Norwegian. Det betyr mye for oss at passasjerene verdsetter den gode servicen, gratis WiFi og våre nye, komfortable og mer miljøvennlige fly.

 - Jeg vil takke alle våre passasjerer som har valgt å fly med Norwegian og ikke minst våre hardtarbeidende og dedikerte medarbeidere over hele verden, sier Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos.

Fakta
Passenger Choice Awards ble opprettet av Airline Passenger Experience Association (APEX) for å gi flypassasjerene en mulighet til å si sin mening. Det er en omfattende kåring hvor mer enn én million flyvninger har blitt rangert av passasjerer gjennom spørreundersøkelser på nett i tidsperioden 1. juli 2017 til 31. juni 2018.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart