-->

12. mai 2019

Haugesund lufthavn får ny driver

Avinor overlater driften av Haugesund lufthavn til Lufthavndrift AS (skjermdump flyhau.no)


I dag 12. mai overlater Avinor driften av Haugesund lufthavn til den lokale aktøren Lufthavndrift AS. Dette er resultatet av en konkurranse om tjenestekonsesjon, med etterfølgende forhandlinger mellom partene.
annonse


Avinor eier fortsatt lufthavneiendommen og leier den ut til det lokale selskapet.

-Prosessen og dialogen med Lufthavndrift har vært ryddig, og det er med et visst vemod vi nå ønsker lykke til med den videre driften, sier Thorgeir Landevaag, divisjonsdirektør i Avinor.

Samtlige ansatte blir overført til ny virksomhet. Lufthavnsjef Tore Lillenes har fra oktober 2018 arbeidet for ny driver, og vil fortsatt lede lufthavna for sin nye arbeidsgiver.

Det skal ikke være planer hos Regjeringen om å sette flere Avinoreide flyplasser ut på anbud. Prosessen rundt Haugesund lufthavn har pågått siden høsten 2016.

De billigste flybillettene mellom Oslo og Haugesund er her

I forbindelse med overtagelsen har Lufthavndrift AS lansert sin egen nettside, den finner du på flyhau.no, der du selvsagt finner rutetilbudet, avgangstider, omtale av destinasjonene, presentasjon av Haugesund m.m.

Her er alle innlandsrutene som flys fra Oslo

Per i dag Flyr Ryanair til Alicante og Malaga, Wizzair tar deg til Gdansk, mens både SAS og Norwegian flyr til og fra Oslo, hele uka.
Charterflyene fra Haugesund går til Spania, Hellas og Tyrkia.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart