-->

30. september 2019

Nye sommerruter fra Oslo med SAS

SAS lanserer 14 direkteruter fra Skandinavia neste sommer, 3 fra Oslo (Illustrasjon SAS)

I sommerprogrammet for 2020 starter SAS 14 nye direkteruter fra Skandinavia, og lanserer fem helt nye destinasjoner. Fra Oslo åpner SAS blant annet en direkterute til Valencia, og fra Bergen kan du kommende sommer fly direkte til Barcelona. Fra Haugesund lanseres også en sommerrute til København.
annonseNeste sommer starter SAS nye direkteruter fra Skandinavia til flere av de mest populære reisemålene i Sør-Europa rundt Middelhavet, som italienske Bari, Rhodos, Tivat i Montenegro, Zadar i Kroatia og Valencia. Den nye ruten fra Oslo til Kyiv som starter senere i høst, blir en helårsrute.

– Det er gledelig at så mange velger å reise med SAS i feriemånedene, så vi videreutvikler tilbudet vårt i samsvar med hva våre kunder ønsker også for neste sommer, sier finansdirektør i SAS, Torbjørn Wist.

SAS’ nye ruter fra Oslo til Valencia, Venezia og London Stansted, og fra Bergen til Barcelona gjør at SAS vil fly til seks spanske byer fra Norge neste sommer.

  • SAS fløy fra Oslo til Valencia i 2013, neste år starter den opp 29. juni med to ukentlige avganger.
  • Ruten til Venezia starter opp 27. juni 2020 og skal ha en ukentlig rotasjon.
  • Fra Oslo til London Stansted skal SAS fly fra 29. juni med 3 - 4 ukentlige avganger.
  • I tillegg til sommerrutene blir det frekvensøkning på rutene fra Gardermoen til Aalborg, Brussel, Edinburgh, Hamburg og Malaga.
  • Oslo til Kyiv blir en helårsrute.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart