-->

28. oktober 2019

Lauda har åpnet første Norgesrute

I dag lettet første fly fra Torp til Wien

I formiddag åpnet Lauda sin nye rute fra Sandefjord lufthavn til Wien, hovedstaden i Østerrike. Flyselskapet starter med to ukentlige avganger, men allerede i desember øker de til 4 avganger. Denne ruten er Laudas første i Norge.
annonse

Wien er kåret til verdens beste by å bo i for tiende gang på rad. Høsten er den beste tiden å besøke byen som er verdenskjent for kunst, kultur og kulinariske fristelser. Besøk Shönbrunnpalasset, St. Stephanskatedralen eller en av de utallige utstillingene av nasjonale og internasjonale kunstnere.

Fra midten av november forvandles Wien til en magisk juleverden. Julemarkeder i særklasse popper opp over hele byen med julebakst og glüwein på ekte wieners vis. Julemarked eller ikke; en helg på et av byens glamorøse hoteller, med sin historiske sjarm som få andre byer kan vise maken til, er verdt turen i seg selv.

Opplev mat- og kulturbyen Wien - hva med et julemarked? Fly direkte fra 135,- en vei!


Ruteåpning Torp - Wien med Lauda (Sandefjord lufthavn)
Tilstede på Torp i dag var «Gudfaren av norsk kokkekunst», Edgar Ludl, og kastet glans over første avgang ved å tilby sine lekre hjemmebakte Wiener- og Apfelstrüdel til de reisende. Ludl er norges første OL-mester i kokkekunst, oppvokst i Østerrike.


- Det er veldig gledelig å kunne tilby regionens befolkning en direkterute til denne fantastiske kulturjuvelen som Wien er. Neste år er det ekstra mange arrangementer og konserter i forbindelse med Beethovens 250-årsmarkering så vi anbefaler alle å benytte anledningen til å oppleve denne vakre byen som ligger kun 2 timer og 10 minutter fra Torp med fly, sier Tine Kleive-Mathisen, markeds- og kommunikasjonssjef på Torp.

Den nye ruten flys med en Airbus A320 med 189 seter.

Torp - Wien tur/retur gir et utslipp på 190 CO-2 ekvivalenter (klimagasser) per pers. I Norge slipper en person ut i snitt 11 tonn klimagasser årlig.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart