-->

19. desember 2019

Norwegian bytter flyplass i San Francisco

Flytter fra San Francisco Oakland, til San Francisco International (Norwegian)

Fra våren 2020 flytter Norwegian sin sommerrute fra Oslo lufthavn til San Francisco internasjonale lufthavn. Med det grepet samler flyselskapet alle ruter til og fra San Francisco ved en flyplass, som også er den største av dem.
annonseDa Norwegian våren 2014 satte San Francisco på rutekartet fra Oslo, valgte selskapet å fly til den mindre flyplassen Oakland, der avgiftene er lavere og avgang- og ankomsttidene ikke er så strengt regulerte.

Fra våren av vil Norwegian fly ruten fra Oslo og fra Roma til "San Francisco International Airport", den største av flyplassene i byen, fra før flyr lavprisselskapet dit fra London, Barcelona og Paris.

Hovedgrunnen til flyttingen skal kort og godt være for å få til en økonomisk bedring på rutene, ved å fly til store internasjonale flyplasser, og dra nytte av det.

Fly Oslo til San Francisco - priser fra kun 1213,- én vei

To ukentlige
Når ruten starter opp igjen i mars neste år, blir det med to ukentlige avganger, hver mandag og fredag.
Fra Oslo blir det avgang klokken 17:35 med ankomst San Francisco 19:00 lokal tid, en flytid på 10 timer og 25 minutter.
Returen går klokken 21:00 om kvelden, med ankomst Gardermoen klokken 15:55 neste dag, det gir en flytid på 9 timer og 55 minutter.

Miami også?
Trolig vil vi se et lignende bytte for Norwegians rute fra Oslo til Miami. I dag flyr selskapet til Fort Lauderdale i Florida, men mye tyder på at denne ruten kan havne på Miami International Airport, der SAS flyr sin rute fra Oslo. Norwegian har allerede flyttet sin rute fra London til Miami International, med stort hell.

Beregn Co2 avtrykket dit mellom Oslo og San Francisco

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart