-->

20. desember 2019

Norwegian fortsetter på Torp

Norwegian fortsetter på Torp i 2020 (Sandefjord lufthavn)

Norwegian har bestemt seg for å fortsette å fly fra Torp, etter at det i høst ble klart at de skulle trekke seg ut fra Sandefjord lufthavn. Samtidig ber både flyplassen og -selskapet om at folk støtter opp og bruker det lokale tilbudet for at de skal kunne bestå.
annonseTidligere i høst ble det annonsert at Norwegian skulle slutte å fly fra Sandefjord lufthavn, direkte til de spanske destinasjonene Malaga, Alicante og Gran Canaria, til stor skuffelse for regionen. Nå har flyselskapet snudd og vil likevel trafikkere Spania gjennom hele året fra Torp. Dermed er det fortsatt to flyselskaper (Norwegian og Ryanair) som trafikkerer de spanske norgesfavorittene.

Norwegian sier selv i en uttalelse:
- Vi er glade for at vi i arbeidet med sommerprogrammet har vi klart å finne rom for enkelte ruter fra Torp. Rutene vil flys på andre dager enn tidligere og nå håper vi at folk benytter seg av tilbudet.
Markeds- kommunikasjonssjef på Torp, Tine Kleive-Mathisen, bekrefter den gode nyheten og kommer samtidig med en liten anmodning til regionens befolkning som håper på flere destinasjoner og hyppigere avganger på eksisterende ruter:
- Vi er selvfølgelig svært glade for at Norwegian har funnet rom for å videreføre rutene til Alicante og Malaga kommende sommer. Nå er det opp til alle reisende å fylle flyene og tenke Torp når de skal ut å fly. Det er på den måten vi bygger grunnlaget for videre utvikling av rutene på favorittflyplassen vår.

Avgangstider Torp - Malaga
  • Lørdag 20:15 (4. april - 24. oktober)
  • Tirsdag 16:30 (16. juni - 20. oktober)

Avgangstider Torp - Alicante
  • Lørdag 20:40 (4. april - 13. juni)
  • Tirsdag 20:15 (23. juni - 20. oktober)
  • Lørdag 20:40 (22. august - 24. oktober)

Avgangstider Torp - Gran Canaria
Er tilbake fra vintersessongen ca 1. november 2020


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner

om oss   kontakt oss   facebook   twitter   instagram   nettsidekart
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage