-->

6. februar 2020

Ethiopian Airlines øker på Oslo lufthavn

Fra sommeren blir det daglige avganger med Ethiopian Airlines på Gardermoen (Ethiopian Airlines)

Fra og med 25. juni 2020 vil Ethiopian Airlines begynne å fly daglig fra Oslo Lufthavn. Med sine direkte flyvninger til Addis Abeba er Ethiopian Airlines alene på markedet med direkterute til Afrika og gjør stor suksess med ruten.

annonse
Flyselskapet som etablerte seg i Oslo i 2017 har på ekspressfart økt fra sine opprinnelige 4 ukentlige flyvninger til nå å skulle fly daglig.

Mye av suksessen til Ethiopian Airlines i Norge kan nok berømmes deres moderne og unge flåte, konkurransedyktige priser og bekvemme avreisetidspunkt. Fra Oslo er det hovedsakelig en Boeing 787 Dreamliner som betjener ruten.

Salgssjef i Norge, Thomas C. Hellem, sier at å øke på Oslo Lufthavn er et naturlig steg i selskapets ambisiøse vekstplaner.

 - Etter 3 år på det norske markedet merker vi at interessen for Afrika som en turistdestinasjon vokser i rekordfart.

 - Vi har til og med begynt å se at bedrifter legger event, incentivreiser og frimaturer til Afrika. Dette mener Thomas er grunnet avreise og ankomsttidene til Ethiopian Airlines som gjør det mulig å reise på en langhelg til Afrika med en hel bedrift og kun å ta fri fra jobb en eller to dager.

 - Afrika er fortsatt et uoppdaget kontinent for mange med uante muligheter vi gleder oss til å se utviklingen av, sier Hellem.

Større flyplass
Samtidig som Ethiopian Airlines øker i Norge har de også gjort store forbedringer på deres knutepunkt i Addis Abeba. En ny passasjerterminal som tilbyr det nyeste av teknologi, sikkerhetssystemer og effektive løsninger for å sjekke inn selv, åpnet i 2019. En enda større del med taxfree butikker og flere gode spisesteder er fortsatt ventet å åpne senere i år.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart