-->

29. april 2020

Ethiopian Airlines gjenopptar Oslo - Addis Abeba i dag

Ethiopian Airlines er tilbake ved Oslo lufthavn (Ethiopian Airlines)

I dag gjenopptar Ethiopian Airlines sine flyvninger til og fra Oslo lufthavn. Selskapet ser nå potensial nok til å sakte gjenoppta sine flyvninger og vil i første omgang operere to ukentlige flyvninger til Ethiopian Airlines Addis Abeba. Herfra vil passasjerer kunne reise videre til flere afrikanske, asiatiske og amerikanske destinasjoner.
annonse


Flyselskapet som etablerte seg i Oslo i 2017 har på lik linje med resten av flyindustrien merket effekten av Covid-19 sterkt. Alle flyvninger ut av Oslo ble innstilt da trafikkgrunnlaget ble borte grunnet reiserestriksjonene som ble innført. I dag, 29. april, er de tilbake.

Nå som flere land rundt om i verden sakte begynner å åpne opp igjen for reisende ønsker Ethiopian Airlines å tilby en mulighet for essensielle reiser til og fra Oslo.

Finn de billigste flybillettene mellom Oslo og Addis Abeba

Med to ukentlige flyvninger vil man kunne nå både Afrika, Asia, Sør Amerika og USA via Addis Abeba. De to flyvningene vil ha avgangstid fra Oslo Lufhavn kl 20.00 på onsdager og kl 10.00 på lørdager.

Kveldsavgangen på onsdag har forbindelser videre til selskapets afrikanske og sør amerikanske destinasjoner og dagflyvningen på lørdager har gode forbindelser til destinasjoner i Asia og USA.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart