-->

22. april 2020

Flytoget og Vy samarbeider

Flytoget samarbeider med Vy til og fra Oslo lufthavn (Flytoget)

Flytoget inngår et midlertidig samarbeid med Vy for å gi alle reisende et best mulig tilbud til og fra Oslo lufthavn nå som det er færre togavganger.
annonse


For at de som må reise til Oslo lufthavn skal ha et best mulig tilbud og flere avganger å velge mellom, inngår Vy og Flytoget et midlertidig samarbeid. Det betyr at reisende fra 21. april til og med 3. mai kan bruke billetten sin hos både Flytoget og hos Vy. Det vil si at Flytogets billetter gjelder hos Vy og reisende med Vy-billett kan reise med Flytoget.

Selv om vi er glade for at vi nå har et mer regelmessig tilbud, er vi lei oss for at vi ikke kan opprettholde et like godt tilbud som vi pleier. Derfor halverer vi billettprisen på alle ordinære billettyper.

Hvorfor gjør dere dette?
Vi ønsker sammen å sikre et så godt tilbud som mulig. Det gjør vi ved at reisende i en periode med færre avganger til og fra flyplassen, kan benytte de togene som kjører, uavhengig av om det er Vy eller Flytoget som kjører toget.

Hva må kundene gjøre?
Kundene trenger ikke å gjøre så mye annerledes. Kjøp billett på forhånd, gjerne via app, og ta den avgangen som passer best. Husk å sjekke hvilken plattform ditt tog går fra.


Hva gjør jeg hvis jeg reiser med Flytoget-billett på Vy?
Kjøp billetten før du går på toget og vis den frem uoppfordret til konduktøren som kommer gjennom toget. Du kan som vanlig kjøpe billett på Flytoget.no, i appen, på billettmaskinen eller ved å dra kortet på stasjonen.

Hvilke billettpriser blir redusert?
Halveringen av billettprisen gjelder alle ordinære billettyper, som voksen, student, honnør og militær, fra alle stasjoner. Endringen gjelder ikke for innehavere av OSL-pass.

Utover dette er det ingen andre endringer.

Hvor kjører toget fra?
Togene stopper ved de samme stasjonene som nå. Det betyr at det er ingen avstigning før flyplassen på nordgående tog, og ingen påstigning etter flyplassen på sørgående tog. Se informasjonstavle på stasjonen, vår app eller appen til Vy for å finne hvilken plattform ditt tog kjører fra.

Hvor lenge kommer dette til å vare?
I første omgang varer samarbeidet til søndag 3. mai. Her vil vi gjøre fortløpende vurderinger.

Hvordan kan jeg med Vy-billett komme gjennom Flytoget-slusene på Gardermoen?
Flytoget har personell til stede og slipper reisende med gyldig Vy-billett gjennom sperringene.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart