-->

26. september 2020

Har laget situasjonskart for hele rutenettet

Nå kan du planlegge virtuelt med Wizz Air (Illustrasjonsfoto)

Wizz Air har lansert det de kaller reiseplanleggingskartet, det er et virtuelt kart som alltid er oppdatert på Coronasituasjonen dit du vil reise. Selskapet følger pandemien tett og oppdaterer informasjonen hvert døgn.
annonse 

I tider med stadige forandinger med hensyn til åpne og lukkede land, pålegg om karantenetid osv, har lavprisselskapet Wizz Air lansert et virtuelt reiseplanleggingskart der du kan sjekke driftstatus og relevante reiseregler ved hjelp av et fargekodesystem.

For å bruke kartet, klikker du på ønsket avreiseflyplass, deretter velger du en av de tilgjengelige destinasjoner i nettverket.

Land og flyplasser er fargekodet avhengig av begrensninger.
Grønt betyr at det ikke er noen begrensninger for å komme inn i landet luftveien.
Gult betyr at det er delvise begrensninger (test / karantene / opphold) for å komme inn i landet luftveien,
mens rødt betyr at det er en fullstendig eller delvis innreiseforbud til landet med fly. 

For mer informasjon om reisebestemmelser, kan passasjeren klikke på bestemte ruter som sender dem til en landsspesifikk reiseinformasjonsside som inneholder relevante lenker til lokale myndigheters nettsteder, nyttige reisesider og eventuelle obligatoriske skjemaer som må fylles ut før avreise.

Reiseplanleggingskartet oppdateres daglig kl 18:00, men Wizz Air anbefaler at passasjerene dobbeltsjekker innreisekravene før avreise, ettersom de kan bli endret daglig.

Kartet er i første omgang kun tilgjengelig via pc/ laptop, det er usikkert når det blir tilgjengelig via mobil og nettbrett.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av en KI-tjeneste fra OpenAi,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart