-->

28. oktober 2020

Icelandair satser på Norge i 2021

Icelandair satser på Norge neste sommer (Icelandair)

Icelandair satser på Norge i sitt sommerprogram for neste år. Oslo og Bergen får opptil 13 avganger i uken. Samtidig lanseres ekstra fleksible billetter, slik at du trygt kan bestille reisen allerede nå.
annonse I sommerprogrammet fra mai til september skal Icelandair betjene 32 byer; 22 i Europa og 10 i Nord-Amerika. Norge får opptil 13 flyvninger per uke til Oslo og Bergen. Via Reykjavik kan man komme videre til USA og Canada.

Stor fleksibilitet - full refusjon mulig
I 2021 vil Icelandair fortsette å fokusere på sine viktigste markeder til og fra Island, samt å tilby praktiske forbindelser mellom Europa og Nord-Amerika. Den raskeste og rimeligste veien til USA og Canada fra Norge er fortsatt via Island. Rutenettet vil bli forenklet, noe som styrker Icelandairs fleksibilitet til å reagere raskt på de skiftende markedsforholdene og tilpasse kapasiteten etter etterspørsel til enhver tid.
Totalt sett antas setekapasiteten å være rundt 25-30 prosent mindre enn samme periode i 2019 på grunn av effekten av koronapandemien.

– Til tross for vanskelige forhold på grunn av koronasituasjonen, er det viktig å se fremover og være godt forberedt på å handle så snart situasjonen i verden forbedres. Vår tidsplan for 2021 gjenspeiler dette. Vi er forpliktet til å tilby effektive ruter til og fra Island, samt attraktive alternativer over Atlanterhavet. Island vil fortsette å være et populært turistmål og det ideelle stedet å besøke i tider som disse. Her er det er trygt, rent, sunt og romslig med en liten befolkning, sier administrerende direktør i Icelandair, Bogi Nils Bogason.

De beste tilbudene til Island nå | fra 510,-én vei

For å møte kundenes behov i usikre tider, har Icelandair innført en bestillingspolicy som gir kundene en fleksibel service- og reiseopplevelse. Blir flyet kansellert, vil Icelandair sørge for at man får reist via andre Icelandairdestinasjoner eller gjennom partnerflyselskaper uten ekstra kostnad for passasjeren. De som velger å ikke reise når flyet er kansellert, kan enkelt endre reisedatoer uten endringsgebyr, motta en reisekupong som er gyldig i tre år eller få full refusjon. For de som ønsker å endre en kommende flytur, har Icelandair også frafalt endringsgebyret for alle bestillinger, slik at passasjerer kan endre reisetidspunkt når som helst eller be om en reisekupong.

Avhenger av koronalettelser
De planlagte rutene er avhengig av at koronasituasjonen blir bedre, både i Europa og Nord-Amerika, og at de nåværende reisebegrensningene ved den islandske grensen blir lettere.

Icelandair satser på siden naboer i Norden med fly til Oslo, Bergen, København, Billund, Stockholm, Helsingfors, samt 16 andre byer i Europa.
I Amerika flyr Icelandair til disse byene: Boston, New York, Seattle, Minneapolis, Washington, Denver, Chicago, Toronto, Vancouver og Montreal.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart