-->

26. oktober 2020

SAS starter opp med servering om bord fra november

Ikke akkurat slik nei... (Illustrasjonsfoto)

Første november skal reisende med SAS fra Norge igjen få oppleve litt servering om bord. Men bare hvis du reiser fra Norge og ut i verden, innenriks er det ikke så mye som en tørr smule å oppdrive.
annonse


Fra og med 1. november 2020 vil passasjerer i SAS Plus, på alle europeiske flyvninger til eller fra Skandinavia, over 80 minutter, få tilbud om en gratis frokostpose på flyvninger frem til kl. 09. Resten av dagen tilbys en Polarrull og en brus etter valg fra vognen.

For passasjerer i SAS Go er brus og Wasa knekkebrød tilgjengelig å kjøpe hele dagen. På flyreiser som overstiger 2,5 timer, vil det også være en liten flaske vann i setet ditt når du går om bord. 

Hvis du reiser utenfor Europa, blir det to matporsjoner uansett reiseklasse, og ingen buffé serveres i business class. Vær oppmerksom på at tilbudet om mat og drikke om bord vil være midlertidig begrenset og vil være annerledes enn det du er vant til når du reiser med selskapet.


Du har lov til å ta med deg snacks og alkoholfrie drikkevarer om bord på flyreiser med SAS, for eksempel en sjokoladebar, en sandwich eller lignende. Når du spiser kan du fjerne den nødvendige ansiktsmasken, så lenge den er på igjen så snart du er ferdig.

Måltider som salater eller take-away mat er ikke tillatt å ta med om bord. Vi har implementert disse tiltakene for å begrense kontakten knyttet til håndtering av avfall fra forbruk av mat og drikke om bord, opplyses det fra flyselskapet.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart