-->

17. oktober 2020

Ryanair kutter i vinterprogrammet

På Torp vil man få merke Ryanairs rutekutt (Sandefjord lufthavn)

Nå har Ryanair sluppet ruteprogrammet for vinteren, og de varsler kraftige kutt i tilbudet. Hele seks av ti avganger forsvinner, det merkes også her hjemme.
annonse | radisson hotels
For opphold i Europa, Midtøsten og Afrika mellom 1. oktober 2020 og 28. februar 2021

I en pressemelding fra Ryanair heter det at bestillingstallene for vinteren (november - mars) er så svake, at selskapet gjennom vinteren vil kuttet kapasiteten med 40 - 60% sammenlignet med samme periode i fjor.

Ryanair sier de forventer å opprettholde opptil 65% av vintertilbudet, men med reduserte frekvenser. I tillegg blir det vinterstengingen av baser i Cork, Shannon og Toulouse, og betydelige kutt ved basene i Belgia, Tyskland, Spania, Portugal og Wien.

I Norge kommer de største kuttene ved Sandefjord lufthavn Torp, der det irske lavkostselskapet i dag flyr 12 ruter. En liten kikk i rutetebellene til Ryanair viser at kun tre av de tolv rutene blir operert gjennom vinteren. For alle de andre er det kutt og reduksjoner gjennom hele vintersesongen.

De planlagte vinterflygningene fra Torp finner du her

Også ved Oslo lufthavn vil Ryanairs rutekutt merkes. Selskapets tilbud er ikke like stort der, med kun en rute til London Stansted, og en til Vilnius, hovedstaden i Litauen.

I fjor høst kunne du velge mellom 16-17 daglige avganger fra Gardermoen til London, av disse var tre med Ryanair. Kommende vinter blir det kun tre i uka, og det rene weekendavganger - en fredag, en lørdag og en søndag.

Vilniusruta blir også barbert, fra en daglig avgang, til to i uka, en på fredag og en søndag.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart