-->

29. mars 2021

Hjelper deg på reisen: All Coronainformasjon i en app

Ny app kan bli ditt oppdaterte reisefølge (Airbus)

Flyprodusenten Airbus har laget en app som skal gi deg som reisende alle relevante opplysninger om reiseforholdene, restriksjoner og helsekravene dit du skal reise.
annonse


Tripset heter den nye appen Airbus har lansert, og den er ment å gjøre reisen litt enklere ved at du får fortløpende, oppdatert informasjon om reisebestemmelser rundt i verden, i forbindelse med Corona-pandemien - din personlige, oppdaterte reisekompanjong. 

Stadig nye reisebegrensninger rundt om i verden kan gjøre planleggingen og selve reisen ganske utfordrende.

Den nye appen henter fortløpende inn informasjon om smittesituasjonen på stedet du er, eller skal til, samt hvilke smitteverntiltak du må forholde deg til.

I tillegg til informasjonen om stedet du reiser til, finner du også informasjon om stedet du dro fra og oppdatert informasjon om hvilke regler som gjelder for returen fra reisemålet.

Her kan du søke etter vaksineklinikker over hele verden 

Tripset-appen samler informasjon fra flere kilder, inkludert retningslinjer fra offentlige nettsteder og ambassader om forhold i landet, region-for-region-restriksjoner eller krav, sammen med helsetiltak implementert av flyselskaper og flyplasser.


En annen viktig funksjon er grensestatusen til destinasjoner over hele verden: om de er åpne, begrensede eller lukkede.


Den inkluderer også forslag til bakketransport ved avgangs- og ankomststedene, for eksempel transportalternativer til og fra flyplassene.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart