-->

30. mars 2021

Norse Atlantic Airways: Leier 9 Dreamlinere etter Norwegian

Skal leie ni tidligere Norwegianmaskiner (Arkivfoto Norwegian)

Leasingselskapet AerCap har signert leieavtaler med Norse Atlantic Airways om leie av seks brukte Boeing 787-9 og tre brukte Boeing 787-8-fly, alle har tilhørt Norwegian. Det er planlagt å starte levering av flyene i løpet av 2021.
annonse


Peter Anderson, kommersiell sjef for AerCap, sier i en kort pressemelding, at

- AerCap er glade for å kunngjøre signeringen av leieavtaler for ni Boeing 787-fly med Norse Atlantic Airways. Med sine overlegne operasjonsegenskaper er 787 det perfekte flyet for Norse Atlantic Airways å lansere et moderne lavprisselskap med langdistanse, og vi er glade for å kunne levere dem deres første fly.

 - Vi ønsker Norse Atlantic Airways lykke til og gleder oss til å samarbeide med dem når de lanserer planen i årene som kommer.

Bjørn Tore Larsen, administrerende direktør i Norse Atlantic sier i samme melding:

- Vi er glade for å samarbeide med en markedsleder i AerCap for å leie ut vår første flåte med Dreamliners. Norse Atlantic Airways ser frem til å tilby våre passasjerer komfortable, rimelige, interkontinentale reiser ombord på disse toppmoderne flyene.

Etter det vi forstår ønsker Norse Atlantic Airways å beholde konfigurasjonen ombord, som den Norwegian hadde i sine Dreamlinere.  

Planlegger langruter fra Oslo
Det var for to uker siden gründer Bjørn Tore Larsen fra det internasjonale bemanningsselskapet OSM Aviation  presenterte planene om å fly lavpris-langdistanse-ruter, mellom store europeiske byer og USA. Med i planen ligger også noen ruter fra Oslo lufthavn til Miami, Los Angeles og New York.

Etterhvert ser selskapet også for seg ruter fra Europa til Asia.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart