-->

15. juli 2021

Air Leap forbedrer rutetilbudet på Røros

Lover bedre rutetilbud mellom Oslo og Røros (Air Leap)

Økt etterspørsel etter flyreiser gjør at Air Leap fra høsten øker antall fly stasjonert i Norge. Det medfører bedre avgangstider og legger grunnlaget for enda bedre regularitet på flyruta mellom Røros og Oslo.
annonse


Fra 29. august kommer Røros til å ha et fast stasjonert fly gjennom uken, som også er startdatoen for Air Leaps nye ruteprogram.

- Air Leap ser næringslivets behov for et effektivt og pålitelig flytilbud, som sikrer fortsatt høy verdiskapning og utvikling, bl.a. i den eksportrettede industrien i Rørosregionen sier Jens Harryson kommersiell direktør i selskapet.

Dobler tilbudet mellom Oslo og Ørland 

- Rørosruta er spennende da det nå ligger et uforløst potensial for Air Leap i dette markedet. Ved å styrke rutetabellen med avgangstider som har blitt godt mottatt lokalt er det vår jobb å sikre god regularitet også fremover. Vi jobber nå tett sammen med lokale aktører for å få flere reisende til å teste ut vårt produkt, slik at vi på sikt kan være med å sikre den samfunnsøkonomiske nytten ruta har for lokalsamfunnet, sier Lars Hjorth-Johansen, selskapets salgs- og markedssjef i Norge.

Fornøyd lufthavnsjef
Vi er tilfredse med de forbedrede rutetidene, og vi tror det vil betjene majoriteten av markedet på en bedre måte. Nå blir også rutetidene mer gjenkjennbare gjennom hele uka. Samtidig gir et nattparkert rutefly alle ukedager erfaringsvis bedre regularitet sier lufthavnsjef ved Røros Lufthavn, Gudbrand Rognes.

De konkrete forbedringene
  • Samme avgangstid fra Røros hver morgen på hverdagene - kl. 07:00. I dag er det tre forskjellige avgangstider.
  • Siste fly fra Oslo lander klokken 19:20 på hverdagene, to timer tidligere enn i dag, etter ønske fra det lokale lufthavnrådet.
  • Nattparkert fly på Røros, som erfaringsmessig gir bedre regularitet.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage
om oss   nettsidekart