-->

16. juli 2021

Gjenåpner Billundrute i september

Sun-Air of Scandinavia reåpner Oslo - Billund i august (Sun-Air)

I fjor vinter satte Sun-Air alle sine fly på bakken, og sa de ikke ville begynne å fly før tidligst i august i år, hvis smittetrykket var akseptabelt og en vaksine var utviklet. Smittetallene går riktig vei, flere vaksiner settes og flyselskapet tar opp ruten mellom Oslo og Billund.
annonse


Det danske flyselskapet satte alle sine fly inn i hangaren i november i fjor, og gjorde det samtidig klart at der ville de bli stående, til pandemien var på retur. Selv om Deltavarianten av Coronaviruset blomstrer, velger Sun-Air of Scandinavia, eller bare Sun-Air å gjenåpne sin flyrute mellom Oslo lufthavn, og danske Billund.

Første fly til Oslo vil lette i september, nærmere bestemt mandag den 13.

Flyene letter fra Billund 07:50 og 15:50, ankomst Oslo 09:00 og 17:00.

Returen går fra Oslo 09:25 og 17:25, ankomst Billund 10:35 og 18:35.

Ruten vil bli flydd mandag til torsdag.

Sun-Air ble etablert i 1978. I 1996 inngikk selskapet et franchisesammarbeide med British Airways (BA), som fortsatt eksisterer. Det betyr i korte trekk at flyene er malt i BA farger og logo, og flygningene foregår i deres regi.

Sun-Air er basert i Billund, Danmark og sysselsetter rundt 150 mennesker. De opererer fly av typen Dornier 328 (bildet) med 32 seter. Selskapet har tidligere også fløyet mellom Oslo og Aalborg og Oslo - Århus. Flyruten til Billund har eksistert siden 2012.

Selskapet konkurrerer mor SAS og Norwegian på denne ruten.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart