-->

14. juli 2021

Air Serbia utvider Oslokapasiteten - igjen

Nå blir det flere avganger mellom Oslo og Beograd (YouTube)

Bare dager før Wizz Air skal starte opp sin sterkt Corona-forsinkede rute fra Torp til Beograd, annonserer Air Serbia at de igjen skal utvide kapasiteten på sin rute fra Oslo til Beograd. Det er andre gangen siden oppstarten i fjor at selskapet øker antall avganger mellom de to hovedstedene.
annonse


På grunn av økt etterspørsel vil det serbiske nasjonale flyselskapet, Air Serbia, i perioden øke antall flyreiser til flere europeiske destinasjoner. Oslo er en av byene, sammen med Amsterdam, Stockholm og Wien.

Ved å legge til en ukentlig flytur på tirsdager, vil antall flyreiser til Oslo nå være oppe i fire i uken denne sommer. Det betyr at passasjerene får tilgang til ytterligere 1728 seter på flyvningene til den norske hovedstaden - en destinasjon som til tross for pandemien, veldig raskt ble en av de mest populære destinasjonene i Air Serbias nettverk, etter at ruten ble introdusert i juli 2020.

- Med tanke på den økte etterspørselen og de nåværende endringene i reisebegrensninger, har vi besluttet å øke antall flyreiser mot de mest populære destinasjonene i vårt nettverk, og tilby enda bedre forbindelser videre for våre passasjerer. Dette er først og fremst destinasjoner som tradisjonelt har vært interessante for våre passasjerer i årevis, med unntak av flyene til Oslo, som ble lansert i fjor, men som allerede ble en av de mest populære rutene, noe som gjør oss veldig glade, sier Jiri Marek, sjef for kommersiell utvikling og strategi i Air Serbia.

Air serbia opplyser at ruten mellom Oslo og Beograd har gode forbindelser videre med selskapets ruter til Sarajevo, Tivat, Podgorica, Skopje, Bucuresti, Sofia, Thessaloniki og andre destinasjoner i det serbiske flyselskapets nettverk.

Air Serbias Oslorute startet opp i juli i fjor, etter 12 års fravær. I starten fløy de to ukentlige rundturer, i mai i år økte de kapasiteten til tre ukentlige, og nå i sommer og fram mot høsten blir det altså fire ukentlige avganger - hver mandag, tirsdag, fredag og søndag.

Fra Oslo lufthavn konkurrerer det serbiske flyselskapet mot Norwegian som har fløyet mellom den norske og den serbiske hovedstaden i en årrekke.

Sterkt forsinket
Den 18. juli i fjor skulle første Wizz Air fly ha lettet fra Sandefjord lufthavn Torp. Grunnet pandemien har oppstarten blitt utsatt flere ganger. Nå gjør lavprisgiganten et nytt forsøk, over et år etter første planlagte avgang. Den 25. juli håper de å være i lufta med to ukentlige avganger fra Torp.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart