-->

1. august 2021

SAS - 75 år i luften

SAS fyller 75 år i dag (Illustrasjon SAS)

For 75 år siden i dag, 1. august, så SAS dagens lys og er stolte av å ha fraktet passasjerer til, fra og innen Skandinavia i alle de årene. Skandinavia ville ikke vært det samme i dag uten et sterkt skandinavisk flyselskap, og vi skal naturligvis fortsette å spille en nøkkelrolle innen skandinavisk infrastruktur også i fremtiden.
annonse


Innovasjon har vært en naturlig del av SAS i alle disse årene. Fra verdens første flygning over Nordpolen, for å korte ned flytiden mellom kontinenter, til dagens og fremtidens satsing mot bærekraftig luftfart, heter det i en pressemelding fra jubilanten.

Våre nyeste stoltheter i SAS-flåten flyr med enda mer komfort, mindre støy og opptil 30% lavere kulldioksidutslipp – og er bare ett av mange initiativer på reisen mot bærekraftig luftfart. Denne reisen er helt avgjørende, og SAS skal i samarbeid med hele økosystemet beholde ledertrøyen på i dette arbeidet.

SAS er et selskap og i en bransje som lever av å bringe verden samme – vi har muligheten til å bygge broer og bidra til kunnskap og forståelse når mennesker møtes.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart