-->

15. september 2021

Flyr lanserer nye ruter i morgen

Det går rykter om tre nye ruter med Flyr (Flyr)

Det nye norske flyselskapet Flyr opplyser på selskapets Facebookside at de skal lansere nye ruter til Europa i morgen. Etter det vi forstår er det snakk om tre nye ruter fra Oslo til
annonse


København, Paris og Roma.

Men selskapet holder kortene tett til brystet, derfor vet vi ikke om alle tre rutene lanseres i morgen torsdag, og når de eventuelt starter opp.

Vi vet heller ikke om Flyr lanserer flere Norgesruter i morgen.

Selskapet som startet opp i slutten av juni, bygger seg sakte opp, slik de hele tiden har sagt de skal gjøre. Deres tre første og eneste utenriksruter startet så sent som for en måned siden, da Alicante, Malaga og Nice, kom på rutekartet, og i morgen tror vi altså at København, Paris og Roma er de neste rutene ut.

Flyr benytter seg av Boeing 737-800 maskiner, det samme som Norwegian gjør, og prisene er slett ikke gale. Du kommer deg fint rundt i Sør-Norge for under 300,- én vei, mellom sør og nord for under 400,- Frister Spania og Frankrike kan du også finne priser til under 400,- én vei.

Her kan du finne de billigste flybillettene til både Norge og Europa 

Hvis det er de tre overnevnte rutene som lanseres i morgen, møter Flyr konkurranse på alle rutene fra både SAS og Norwegian. Med en rute til Paris blir de tre andre å konkurrere mot, dit flyr også Air France.

Den tøffeste konkurransen vil komme på en eventuell rute til Købenahvn, det det allerede er inntil 20 daglige avganger fordelt på SAS og Norwegian.

I morgen kommer svaret.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart