-->

16. september 2021

Flyr starter ruter fra Oslo til København, Paris og Roma

Flyr lanserer tre nye Europaruter fra Oslo lufthavn (Per Einar Jansen/ Flyr)

Som vi skrev i går, lanserer Flyr tre nye ruter fra Oslo, til København, Paris og Roma. Samtidig utvides det nye norske selskapets flyprogram med flere ukentlige avganger til de populære reisemålene Alicante og Malaga.
annonse
Finn de billigste flybillettene til København, Paris og Roma


- Vi lytter til kundene våre, og svært mange har ønsket seg Flyrruter til København, Paris og Roma. I tillegg har vi nå også gleden av å utvide vårt rutetilbud for reiselystne nordmenn som vil til Malaga og Alicante, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr.

Flyrs første utenlandsruter gikk til Nice, Alicante og Malaga 21. august, og selskapet har i etterkant opplevd stor etterspørsel fra nordmenn som ønsker seg flere ukentlige avganger til Alicante og Malaga.

Flyr vil de kommende ukene lansere flere spennende reisemål. Samtidig lanseres muligheten for selvbetjent bestilling av ledig midtsete foran i kabinen, for gjester som ønsker litt bedre plass om bord og som vil sikre at ingen benytter setet ved siden av seg.

Ruten mellom Oslo og København starter opp 15. oktober med to ukentlige avganger, hver fredag og mandag.

Paris kommer på Flyrs rutekart fra 14. oktober, her blir det to ukentlige avganger fra Gardermoen - hver torsdag og søndag.

Flyrs nye rute til Roma har premiere 15. oktober, to ukentlige avganger fra Oslo, hver fredag og mandag.

Du kan allerede nå bestille billetter, benytt skjemaet over, eller søk her.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart