-->

13. september 2021

Emirates var det største flyselskapet i pandemiåret

Emirates var det største internasjonale flyselskapet i 2020, her lander de på Gardermoen (Emirates)

Til tross utfordringene i fjor, var Emirates likevel det største, internasjonale flyselskapet i 2020 ifølge IATA’s siste World Air Transport Statistics 2021, med 15,8 millioner passasjerer.
annonse


Mye kan skje på ett år. I sommermånedene juli og august har Emirates fløyet nærmere 1,2 millioner passasjerer gjennom sin hub i Dubai, sammenlignet med kun 402 000 passasjerer i de samme månedene i 2020. Til tross utfordringene i fjor, var Emirates likevel det største, internasjonale flyselskapet i 2020 ifølge IATA’s siste World Air Transport Statistics 2021, med 15,8 millioner passasjerer.

Siden Dubai åpnet igjen for internasjonale besøkende har Emirates gradvis gjenopptatt sine flyruter, fra bare en håndfull byer i juli 2020, til over 120 destinasjoner i dag.
Denne sommeren har vi sett en positiv trend med økt trafikk ut fra Oslo også. Det er mange nordmenn som er veldig glade for å kunne reise igjen, spesielt de som vil besøke familie.
Norgessjef i Emirates, Terje Grue

I sommer har det først og fremst gått mye trafikk til Dubai. Islamabad og Lahore i Pakistan har også vært populære destinasjoner, og ikke minst er det mange som har tatt ferien på Maldivene, forteller Grue.

Finn de beste tilbudene på flyreiser fra Oslo lufthavn til Dubai International Airport 

For å gjøre det så enkelt som mulig å reise fra Gardermoen har Emirates jobbet tett med Oslo lufthavn.

Vi har et godt samarbeid med Oslo Lufthavn og sammen har vi sørget for en god flyt for våre passasjerer, med kort avstand fra innsjekkingsskranken og til sikkerhetssjekken. Det gjelder også for våre First og Business Class-reisende som går gjennom Fast Track. Med sjekk av reisedokumenter før de kommer til innsjekking blir det en effektiv prosess for alle.

Reisende må kunne vise til en fersk, negativ PCR-test for Covid-19 før de får fly ut fra OSL. Et samarbeid med Oslo Helse gir Emirates-passasjerer rabatt på test, inkludert et fit-to-fly-pass, samt garantert svar innen to timer hvis du tar testen samme dag som du skal fly. Ellers får du svaret innen fem timer.

Sjekk inn og reis berøringsfritt 

Å kunne teste seg enkelt og med et garantert raskt svar gjør hele reiseopplevelsen enklere. Når man lander i Oslo og kan bevise at man er fullvaksinert er også returen kjapp og enkel for norske statsborgere eller EU-borgere. De fleste som ankommer Oslo lufthavn med våre flyvninger er ute av flyplassen innen kort tid, hvis de har dokumentasjonen i orden, opplyser Grue.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart