-->

23. september 2021

Flyr: Nå setter vi Stavanger på rutekartet

Setter Stavanger på rutekartet (Per Einar Jansen/ Flyr)

For en uke siden lanserte Flyr tre nye utenlandsruter fra Oslo lufthavn. I dag slipper de nyheten om at de åpner en ny innenlandsrute fra Oslo til Stavanger, med oppstart i oktober.
annonse

Da flyr i forrige uke slapp nyheten om tre Europaruter til København, Paris og Roma, var de klare på at de ville slippes flere rutenyheter utover høsten, i dag kom meldingen om en ny innenriksrute til Stavanger.

- Stavanger er det reisemålet vi har fått aller flest ønsker om til vårt kundesenter og på sosiale medier. Vi lytter til kundene våre, og derfor er det med glede at vi nå åpner for salg av billetter til og fra vakre Stavanger med svært hyggelige priser, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr.

Flyrbilletter til Stavanger er lagt ut for salg, priser fra 193,- én vei Første avgang er allerede 31. oktober, og selskapet vil fly en til to ganger daglig, hele uken.
De kommende ukene vil det komme flere nyheter og flere nye reisemål fra det nye flyselskapet.

I Norge har Flyr allerede ruter til Tromsø, Bodø, Evenes, Bergen og Trondheim. Flyrs første utenlandsruter gikk til Nice, Alicante og Malaga 21. august, og så sent som i forrige uke kom Paris, København og Roma inn på rutekartet.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart